מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלומות רעים עזרתכם בבקשהיעל20/10/2012
שלום רב,
אני מקווה שתסייעו לי להבין מדוע זה קורה או איך אפשר לשנות את זה
בשנים האחרונות אני חולמת כל לילה חלומות רעים, למעשה אני זוכרת מיד כשאני מתעוררת את רוב החלומות לפרטי פרטים, תמיד הם מאוד שונים ומשונים, על בעלי חיים, מקומות ואנשים שמעולם לא פגשתי.
החלומות אינם רעים ברמה כזו שאני מתעוררת מהם באמצע הלילה, אבל אני כמעט כל בוקר בשנים האחרונות מתעוררת עם הרגשה רעה מתוך חלום או כמה חלומות רעים שחלמתי בלילה - פשוט חלומות לא נעימים.
אני בת 28, סך הכול מאוד חיובית בחיי היום יום, בזוגיות מוצלחת, בדיוק סיימתי תואר... החלום האחרון הטוב שאני זוכרת שהיה לי - היה לפני 7 שנים.
זה יראה מצחיק שאני שואלת אבל איך אפשר לשנות את דפוס החלימה? לפעמים לפני השניה אני מנסה להתרכז בדברים טובים וחיוביים כדי שמחשבות אלו יזלגו אל החלומות אך זה לא עוזר
תודה רבה על כל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלומות רעים עזרתכם בבקשה - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין26/10/2012שלום רב,
עקרונית אין לחלומות כל משמעות לגבי מה שיתרחש ואין להתייחס לתוכנן ברצינות יתרה.
אם בכל זאת את מוטרדת פני לפסיכיאטר או פסיכולוג שיעזרו לך בנושא.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)