חלומות רעים עזרתכם בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלומות רעים עזרתכם בבקשה
    יעל
    20/10/2012

שלום רב,
    אני מקווה שתסייעו לי להבין מדוע זה קורה או איך אפשר לשנות את זה
    בשנים האחרונות אני חולמת כל לילה חלומות רעים, למעשה אני זוכרת מיד כשאני מתעוררת את רוב החלומות לפרטי פרטים, תמיד הם מאוד שונים ומשונים, על בעלי חיים, מקומות ואנשים שמעולם לא פגשתי.

החלומות אינם רעים ברמה כזו שאני מתעוררת מהם באמצע הלילה, אבל אני כמעט כל בוקר בשנים האחרונות מתעוררת עם הרגשה רעה מתוך חלום או כמה חלומות רעים שחלמתי בלילה - פשוט חלומות לא נעימים.

אני בת 28, סך הכול מאוד חיובית בחיי היום יום, בזוגיות מוצלחת, בדיוק סיימתי תואר... החלום האחרון הטוב שאני זוכרת שהיה לי - היה לפני 7 שנים.

זה יראה מצחיק שאני שואלת אבל איך אפשר לשנות את דפוס החלימה? לפעמים לפני השניה אני מנסה להתרכז בדברים טובים וחיוביים כדי שמחשבות אלו יזלגו אל החלומות אך זה לא עוזר

תודה רבה על כל תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלומות רעים עזרתכם בבקשה

הוספת תגובה

• חלומות רעים עזרתכם בבקשה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    26/10/2012

שלום רב,
    עקרונית אין לחלומות כל משמעות לגבי מה שיתרחש ואין להתייחס לתוכנן ברצינות יתרה.
    אם בכל זאת את מוטרדת פני לפסיכיאטר או פסיכולוג שיעזרו לך בנושא.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו