מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמונת הפסקת נשימהגבי07/11/2012
זה מה שמצאו אצלי
אני בן 32 נוטל תרופות אנטי פסיכוטיות ונגד דיכאון , ההמלצה הייתה לרזות
אבל יש לי בעיה התרופות שאני לוקח משמינות וקשה לי לעשות דיאטה .מצאו גם נדדודי שינה .
אבל הבעיה היא שאני עכשיו ב 7 בערב אני לא יגדיר את זה עייף אבל חסר כל אנרגיה
וחשק לעשות משהו אם זה בכלל ואם זה ספורט בפרט . ואני כנראה ילך לישון בקרוב .
זו בעיה שחוזרת כל יום בערב ואני חסר אונים .
אודה אם תוכלו לעזור לי אני לא ילד אני גבר וזה לא הגיוני ללכת לישון ב 7 או 8 , האם יש צורך בהתערבות פסיכאטרית או משהו אחר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת הפסקת נשימה - תגובה
ד''ר ירון חביב10/11/2012שלום, תרופות מהסוג שאתה לוקח כוללות תופעות לוואי ולעיתים גם עייפות. עודף משקל הוא גורם סיכון לתסמונת דום נשימה בשינה שגורמת לעייפות. דיכאון כשלעצמו יכול לגרום לאינוסמניה ועייפות וחוסר מרץ
הייתי מציע להיבדק במעבדת שינה, להתייעץ עם הפסיכיטאר לגבי התרופות ואז לקבל טיפול על סמך הבדיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)