מה מומלץ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה מומלץ?
    שלי
    18/11/2012

שלום,

אני בת 35, בריאה. אני אף פעם לא השתמשתי בתרופות שינה, ואודה לכם אם תמליצו לי על כדור שינה שאוכל להשתמש בו למקרים חד פעמיים של קושי בשינה ולא באופן יומיומי.
    האם אמביאן CR יכול לעזור? אולי סירקדין או תרופה אחרת???

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה מומלץ?

הוספת תגובה

• מה מומלץ? - תגובה

ד''ר ירון חביב
    18/11/2012

הטוב מכול הוא לנסות את התרופה שהכי עוזרת לך
    שתי התרופות מעולות ובעלות מנגנון שונה

אמביאן בשחרור משוהה היא תרופה חדשה מעולה אשר משרה שינה מהירה ואף שומרת על השינה לאורך הזמן
    סירקדין היא תרופה מפיתוח ישראלי המבוססת על הורמון השינה מלטונין גם תרופה זו היא בשחרור מושהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה מומלץ? - תגובה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    19/11/2012

שלום רב,
    ראשית כל, התרופות שונות מהותית מבחינת אופן פעולתן וזו התכונה העיקרית שמבדילה בינהן וקובעת לגבי התאמתן. אך חשוב מכך, איננו מטפלים! אנו מספקים מידע. המלצה על טיפול יכולה להינתן רק כאשר הפציינט מוכר היטב, כלומר נבדק במרפאה.
    אין כל הגיון בכך שפציינט מנסה לעצמו תרופה. פנה לרופא שלך או פנה לנוירולוג והתייעץ.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו