מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות במנגנוני השינה והעירותאורן19/11/2012
שלום רב,
אני היום בת 23, מאז מתמיד, היית נרדמת יחסית מוקדם וקמה יחסית מוקדם.
זה יכול להגיע למצב שאני ארדם בסביבות 20-21, ויקום גג בסביבות 5. גם אם אני הולכת לישון מאוחר, יחסית דבר שקשה לי מאוד איתו, אני לא אקום מאוחד מאוחר (אם אני אלך לישון ב 24, אני לא אקום אחרי 6).
נעזרתי בעבר ברופא שינה, אבל חוץ מלנסות לשנות את השעון הביולוגי, שלא הצליח, לא עשה כלום. יש לציין שקופת החולים לא אישרה לי לעשות בדיקה של מעבדת שינה.
רציתי לדעת אם ישנם כדורים אשר יעזרו לי לווסת את הזמן שאני ערה או עיפה? חומר שמעורר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות במנגנוני השינה והעירות - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין20/11/2012שלום רב,
את זקוקה לברור כולל בדיקת אקטיגרף.
במידה והקופה לא מאשרת אז משלמים עבורה.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיר בדיקת אקטיגרף - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין27/11/2012שלום רב,
לא ניתן לשכור אטקיגרף אלא לקבלו במסגרת בדיקה במעבדת שינה. בדיקת האקטיגרף מן הראוי שתתבצע במהלך תפקודו הרגיל.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)