הפרעות שינה וסימפטומים של דפרסונליה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות שינה וסימפטומים של דפרסונליה
    אניה
    24/11/2012

שלום, בסביבות החצי שנה האחרונה אני סובלת בעצם בחצי שנה האחרונות אני מאוד מתקשה בלילות ונוצר מצב שאני הולכת לישון בסביבות 23 ונרדמת רק ב3-4 לפנות בוקר. הייתי אצל נןירולוגים שאמרו שהבעיה היא לא שייכת לתחום הנוירולוגיה. לאחרונה התווסף מצב עוד יותר עצוב וזה שהתחלתי לסבול גם מסמפטומים של דפרסונלצזיה עדין לא עשיתי אבחון אבל הסמפטומים מאוד דומים. אני אובדת עצות מאוד קשה לנהל אורך חיים נורמלי ויעיל עם 2 הפרעות כאלה. נורא קשה לתת לאהוב ולהנות. במהלך השבוע הבא אני אקבע תור לפסיכיאטר וביום ראשון אני הולכת לנוירולוגית. הבעיה היא שאני לא רוצה לעשות טיפול עם נוגדי דכאון שסביר שנפסיכיאטר ימליץ. ניסיתי רמוטיב היה שיפור לאחר שבוע וחצי מבחינת השינה אבל התחילה סחרחורת אז על פי ההנחיות הפסקתי. ניסיתי לבדוק על פסיכולוגים וכל מיני מטפלים התנהגותיים אבל יש כלכך הרבה שאני כבר לא יודעת מה לעשות. אני ממש אובדת עצות לאט לאט העצב והדמעות משתלטות אליי. (בנוסף אם זה חשוב לציין אני בת 24 ואני סובלת גם מטרשת נפוצה ופעמיים בשבוע אני מקבלת זריקות של רביף 22 - ציינתי כי אולי זה חשוב. לא בטוחה). לילה טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חשוב לציין

אניה
    24/11/2012

כאשר הייתי עובדת. והייתי עובדת בבקרים אז הייתי נרדמת מאוחר וקמה בבוקר 7-8 לעבודה. בשבועיים האחרונים אני בחופשת מחלה אז אני מתעוררת בשעות מאוחרות לפעמים זה מגיע ל12-1 בצהריים. לפני פשוט אני לא מצליחה לקום כי אני נרדמת רק ב3-4. תודה לילה טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעות שינה וסימפטומים של דפרסונליה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    24/11/2012

שלום רב,
    אף פסיכולוג לא יכול להחליף טיפול פסיכיאטרי. ללא טיפול תרופתי ע"י הפביכיאטר לא תוכלילהיעזר גם ע"י פסיכולוג. הפסיכיאטר יתאים לך טיפול תרופתי מתאים גם לנדודי השינה מהם את סובלת.
    בברכת בריאות שלמה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו