יש לי בעיה לקום בבוקר מוקדם .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי בעיה לקום בבוקר מוקדם .
    שירין
    05/03/2008

שמי שירין אני עובדת במפעל בת 25 רווקה ויש לי בעיה לקום בבוקר לעבודה אני עושה שעון מעורר אפילו לפעמים אמא שלי מעירה אותי ולפעמים אני בכלל לא זוכרת שהעירו אותי ובסופו של דבר מאחרת לעבודה !
    אז ככה עם יש לזה טיפול או משהו אחר אני הודה לכם מאוד
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לשירין

ד''ר מיכל לוסטיג
    05/03/2008

שלום,
    ראשית רוב בני האדם זקוקים ל7-7.5 שעות שינה מדי לילה. זוהי הסיבה הכי שכיחה לתחושת עייפות וחוסר יכולת לקום בבוקר. הקפידי על משך שעות שינה כזה מדי לילה ולא דרך "פיצויים" בסופי שבוע.
    במידה ואכן הנך ישנה כך ועדיין אינך מצליחה להתעורר ומאחרת לעבודה, כדאי אז להגיע למכון שינה ותשקל האפשרות של בדיקת שינה.

בברכה
    ד"ר מיכל לוסטיג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב !

שירין
    05/03/2008

תמיד זה קורה לי אפילו שאני ישנה 9 שעות אז קשה לי לקום .
    רציתי לדעת האם זה קשור לבעית המשקל שלי ומה אפשר לעשות עם יש טיפול מסויים לזה ?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד"ר לוסטיג
    05/03/2008

עודף משקל עלול להביא להפרעות נשימה בשינה ואלה עלולות לגרום לתחושת שינה לא מספקת ועייפות.
    אם אכן את ישנה מספיק שעות מדי לילה, כדאי לפנות למעבדת שינה לביצוע בדיקת שינה.

ד"ר מיכל לוסטיג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו