מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי בעיה לקום בבוקר מוקדם .שירין05/03/2008
שמי שירין אני עובדת במפעל בת 25 רווקה ויש לי בעיה לקום בבוקר לעבודה אני עושה שעון מעורר אפילו לפעמים אמא שלי מעירה אותי ולפעמים אני בכלל לא זוכרת שהעירו אותי ובסופו של דבר מאחרת לעבודה !
אז ככה עם יש לזה טיפול או משהו אחר אני הודה לכם מאוד
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירין
ד''ר מיכל לוסטיג05/03/2008שלום,
ראשית רוב בני האדם זקוקים ל7-7.5 שעות שינה מדי לילה. זוהי הסיבה הכי שכיחה לתחושת עייפות וחוסר יכולת לקום בבוקר. הקפידי על משך שעות שינה כזה מדי לילה ולא דרך "פיצויים" בסופי שבוע.
במידה ואכן הנך ישנה כך ועדיין אינך מצליחה להתעורר ומאחרת לעבודה, כדאי אז להגיע למכון שינה ותשקל האפשרות של בדיקת שינה.
בברכה
ד"ר מיכל לוסטיג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב !
שירין05/03/2008תמיד זה קורה לי אפילו שאני ישנה 9 שעות אז קשה לי לקום .
רציתי לדעת האם זה קשור לבעית המשקל שלי ומה אפשר לעשות עם יש טיפול מסויים לזה ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד"ר לוסטיג05/03/2008עודף משקל עלול להביא להפרעות נשימה בשינה ואלה עלולות לגרום לתחושת שינה לא מספקת ועייפות.
אם אכן את ישנה מספיק שעות מדי לילה, כדאי לפנות למעבדת שינה לביצוע בדיקת שינה.
ד"ר מיכל לוסטיג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)