חסך שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסך שינה
    לרה
    13/12/2012

שלום רב,
    אני בת 30 יש לי שינה קלה מאוד, לפני שנה ילדתי בת בכורה, ומי אז אני לא מצליחה לשון בלילה ברצף, לא בגללה היא ישנה כל הלילה אבל אני מתעוררת בסיבות 2:30 -3 בבוקר ולא מצליחה להערדם מחדש, המחשבות לא נותנות לי מנוחה (אם קר לה אם חם לה, אם היא מכוסה או לא, ואם יש לה נזלת אז אם היא נושמת טוב או אולי חסר לה חמצן... וכך) וצעד שני בעלי נוחר רציני בלי אפסקה, לא משנה באיזה תנוחה הוא, הוא נוחר, דברשבמקשה לי להתרכז ולחזור לישון...אני לא מרגישה שאני מתעוררת בגלל הנחירות...
    בכללי אני בן אדם לחוץ, עצבני, עם חרדות... ואת העיניין של השינה כבר משפיע אליי בעבודה או בלימודים קשה לי להתרכז, אני מתחילה משהו ומייד מחפשת משהו אחר לעשות (דבר שלא היה קורה לי לפני), וגם בנהיגה אני כאילו לא שם...
    מה אתם ממליצים לאיזה רופא לפנות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חסך שינה

הוספת תגובה

• חסך שינה - תגובה

ד''ר ירון חביב
    16/12/2012

שלום
    יש קשר דו כיווני הדוק בין הפרעת שינה מסוג אינסומניה - חוסר יכולת להירדם \ לישון כראוי לבין דיכאון. אחד משפיע על השני
    אין ספק שאת עוברת תקופה קשה. לדעתי כדאי לפנות לייעוץ ראשוני לפסיכאטר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו