מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר יכולת להתעורר ממצב שינה.....לוני14/12/2012
שלום, אני מושתל כליה ,מטופל בכדורים, אינני בטוח שזה קשור לתופעה, אבל מספר שנים כשאני ישן, לעיתים אני מרגיש נימול בראש וזה מתחיל להעיר אותי, אבל אני לא יכול להתעורר, אף על פי שעיניי פתוחות, ואני ממלמל שיעירו אותי ,אבל לא מצליח להביא את עצמי למצב עירנות מהשינה. למגע או צלצול אני מצליח להתעורר, אשמח לכוון בנושא, למי עליי לפנות, ואגב, בסי טי ראש הלפני שנה נאמר לי שהכל תקין, תודה וחג שמח .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר sleep paralysis
ד''ר ירון חביב16/12/2012sleep paralysis
מצב שיכול להתרחש בכנסיה לשינה או ביציאה ממנה, כאשר אדם אינו יכול להזיז את ידיו או רגליו למרות שהוא מודע לסביבתו. למרות שמצב זה יכול מפחיד ברגע בו הוא מתרחש, בדרך כלל אין מדובר בתופעה קשה או מסוכנת.
תשובה זו היא תיקון לתשובה קודמת ועל כך תודתי לפרופ' פינקלשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיתוק שינה
לוני30/12/2012האם ניתן לרפא את התופעה הזו? אשמח לתשובה בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיתוק שינה
לוני01/01/2013שלום ד"ר ירון, כתבת לי על תופעה של מצב שיכול להתרחש בכנסיה לשינה או ביציאה ממנה, כאשר אדם אינו יכול להזיז את ידיו או רגליו למרות שהוא מודע לסביבתו. למרות שמצב זה יכול מפחיד ברגע בו הוא מתרחש, בדרך כלל אין מדובר בתופעה קשה או מסוכנת, האם יש דרכים לטפל בזה או "פטנטים" להקל על מישהו שסובל מזה כמעט כמה פעמים בלילה? אשמח לתשובה, זה בשביל אבא שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיתוק שינה - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין08/01/2013שלום רב,
ניתן לטפל. בקשו הפניה לבדיקה במעבדת שינה ושם יעזרו לכם.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)