חוסר יכולת להתעורר ממצב שינה.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר יכולת להתעורר ממצב שינה.....
    לוני
    14/12/2012

שלום, אני מושתל כליה ,מטופל בכדורים, אינני בטוח שזה קשור לתופעה, אבל מספר שנים כשאני ישן, לעיתים אני מרגיש נימול בראש וזה מתחיל להעיר אותי, אבל אני לא יכול להתעורר, אף על פי שעיניי פתוחות, ואני ממלמל שיעירו אותי ,אבל לא מצליח להביא את עצמי למצב עירנות מהשינה. למגע או צלצול אני מצליח להתעורר, אשמח לכוון בנושא, למי עליי לפנות, ואגב, בסי טי ראש הלפני שנה נאמר לי שהכל תקין, תודה וחג שמח .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• sleep paralysis

ד''ר ירון חביב
    16/12/2012

sleep paralysis
    מצב שיכול להתרחש בכנסיה לשינה או ביציאה ממנה, כאשר אדם אינו יכול להזיז את ידיו או רגליו למרות שהוא מודע לסביבתו. למרות שמצב זה יכול מפחיד ברגע בו הוא מתרחש, בדרך כלל אין מדובר בתופעה קשה או מסוכנת.

תשובה זו היא תיקון לתשובה קודמת ועל כך תודתי לפרופ' פינקלשטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיתוק שינה

לוני
    30/12/2012

האם ניתן לרפא את התופעה הזו? אשמח לתשובה בהקדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיתוק שינה

לוני
    01/01/2013

שלום ד"ר ירון, כתבת לי על תופעה של מצב שיכול להתרחש בכנסיה לשינה או ביציאה ממנה, כאשר אדם אינו יכול להזיז את ידיו או רגליו למרות שהוא מודע לסביבתו. למרות שמצב זה יכול מפחיד ברגע בו הוא מתרחש, בדרך כלל אין מדובר בתופעה קשה או מסוכנת, האם יש דרכים לטפל בזה או "פטנטים" להקל על מישהו שסובל מזה כמעט כמה פעמים בלילה? אשמח לתשובה, זה בשביל אבא שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיתוק שינה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    08/01/2013

שלום רב,
    ניתן לטפל. בקשו הפניה לבדיקה במעבדת שינה ושם יעזרו לכם.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו