קושי לקום בבוקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי לקום בבוקר
    חוף
    16/12/2012

שלום.
    אני בת 23. עובדת כל יום כ9 שעות, לא עבודה פיזית אלא משרדית אבל דיי מתזזת.

אני סובלת מקושי גדול מאוד לקום בבוקר. אני מתעוררת משעון מעורר, אבל לא מצליחה לקום. לאחר מספר שניות נרדמת שוב ומתעוררת לאחר שעה-שעתיים משיחת טלפון או משהו כזה ומאחרת לעבודה... לפעמים אני פשוט מתוך שינה מכבה את השעון וחוזרת לישון, ולא זוכרת אם השעון צילצל או לא. לפעמים מתעוררת מהשעון אבל בכל פעם מעדכנת אותו שיצלצל עוד 5 דקות, ועוד5 דקות, ועוד 5 דקות....וכך במשך חצי שעה ויותר.

זה לא משנה כמה שעות אני ישנה, ואני ישנה בד"כ 8-9 שעות בלילה, שזה לכל הדיעות מספיק וטוב. גם אם אשן 10 שעות ואקום משעון מעורר לא אצליח להתעורר.

לאחר הקימה לוקח לי לפחות 3-4 שעות להתאושש ולהפסיק לפהק או לעצום עיניים תוך כדי שיחות עם אנשים... ושוב , אין לי חסך בשעות שינה, אני ישנה מספיק שעות בלילה. פשוט הגוף שלי דבוק למיטה ולא מצליחה לאסוף את עצמי.

מה יכולה להיות הסיבה?? אני מרגישה שאני הורסת לעצמי את הבקרים עם איחורים לעבודה וחוסר תפקוד, ומצד שני הורסת לעצמי את הערבים כשמקפידה לישון מוקדם (10 10 וחצי) מהלחץ שלא להתעורר בבוקר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי לקום בבוקר

הוספת תגובה

• קושי לקום בבוקר - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    04/01/2013

שלום רב,
    סיבות שונות לישנוניות-יתר. אינני יודע מה מצבך הבריאותי הפיסי והנפשי. אינני יודע מה איכות שנתך ובאם את סובלת מהפרה בשינה.
    בשלב ראשון את זקוקה לברור המקובל ע"י הרופא המטפל. אח"כ יש לשקול ביצוע בדיקת שינה. כך ניתן יהיה להציע לך פתרון.
    בברכה
    פרופ' יהודנה פינקלשאטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו