קשיים בשינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיים בשינה
    סיון
    10/03/2008

שלום, שמי הוא סיון ואני בת 25 יש לי בעיות שינה כבר מגיל 18.. זה התחיל עם הגיוס לצבא שמתקופה זו פשוט נהייתי אדם עייף- הייתי נרדמת כל יום ב8 בערב לא משנה באיזה שעה הייתי קמה בבוקר-וגם בבוקר היו קשיים רבים לקום.. לאחר מכן המשיך לעבודה ולא השתנה. לפני כחצי שנה התחלתי ללמוד ומה שקרה זה שאני פשוט לא מצליחה להרדם בלילה... אני יכולה להשאר ערה לילות שלמים בלי להתעייף בכלל ועדיין לא מצליחה לקום בבוקר גם אם זה 3 שעות שינה או 10...בנוסף שעון מעורר לא מספיק- אני פשוט לא שומעת אותו! המליצו לי על הורמון מסויים אבל רציתי לדעת האם יש דרכים אחרות לטיפול? האם ידוע ממה דברים כאלו נובעים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיים בשינה

הוספת תגובה

• הטיפול העיקרי...

ד''ר מיכל לוסטיג
    10/03/2008

הוא שמירה על שעות שינה מספקות מדי לילה-קרי 7.5 שעות ,ללא פיצויים או השלמות בסופי שבוע וכדומה. אם לכך התווסף כעת קשיי הרדמות, אלו עלולים לנבוע ממתחים שונים בהם יש לטפל.
    במידה ולמרות שעות שנה מספקות מדי לילה במשך לפחות חודש עדיין תחושי תחושת עייפות ושינה לא מרעננת, אז יש מקום להגיע לשיחה במכון שינה ולשקול ביצוע בדיקת שינה.

לילה טוב
    ד"ר מיכל לוסטיג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו