מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עייפות ביום, טעם רע וצהוב בפה בבוקרבן2415/02/2013
שלום חיפשתי קצת בפורום ולא מצאתי תשובה לבעייה שלי .. אם קיימת
אני בן 23 בעל עודף משקל של 15 קילו מעל הממולץ לגובה
מזה תקופה ארוכה אני סובל במהלך היום מתופאות של חרדה, חוסר מצברוח עד מצב דכאון ועייפות או יותר נכון תשישות בלתי נסבלת
בבוקר כשאני מתעורר יש לי טעם נוראי ויבש בפה (הפה לא בדיוק יבש) אני מרגיש כאילו שישנתי עם הפה פעור, אני ניגש לכיור ויורק רוק צהבהב כל הלשון שלי מכוסה במין שכבה צהבהבה כמו לכלוך יחסית סמיכה שאני ממש יכול לקחת את הכרטיס אשראי או רישיון ולגרד את זה מהלשון עד שאני לא מצחצח שיניים ושותה כוס נס הטעם לא מסתדר אני כבר מעל שנה לא מעשן סיגריות אבל מעשן נרגילה מדי פעם והתופעה הייתה גם בתקופות שלא הייתי מעשן שום דבר
לפני מספר ימים ישן אצלי חבר שסיפר לי בבוקר שאני יושן שינה לא רגועה יחסית מלווה בנחירות לא רציניות, חרחור קטן, ורושם של אי שקט
אני לא מתעורר בדרך כלל במהלך הלילה אבל כשאני מתעורר בבוקר יש ימים הסדין פשוט יוצא מהמזרון מה שמעיד שאני כנראה זז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות ביום, טעם רע וצהוב בפה בבוקר - תגובה
ד''ר ירון חביב17/02/2013יובש פה בבקרים במידה והוא לא מלווה ביובש פה במהלך היום הוא סמן לנשימת פה במהלך הלילה ויש צורך בבירור העניין ע"י רופא אאג ובהמשך בדיקת שינה לבירור הפרעת נשימה חסימתית בעיקר לאור העליה במשקל ושאר התלונות
לגבי השכבה "הצהובה"
תופעה נורמלית שנגרמת כתוצאה מהתייבשות מרכיבי הרוק ביחד עם חיידקים, פטריות ושאריות מזון שאנו מכנים פלאק. כדאי לצחצח כם את הלשון, ישנן מברשות יעודיות לנושא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)