אמביאן ותופעות לוואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמביאן ותופעות לוואי
    גלי
    20/02/2013

שלום רב,
    לפני כמה שבועות ניגשתי לרופאת המשפחה שלי, התלוננתי על נדודי שינה שנמשכים כבר שנים, שינה לא רצופה ויקיצות כל 3 שעות, תחושת עייפות במהלך היום וכו'. היא החליטה לתת לי מרשם לאמביאן ואמרה לי שמדובר בכדור שינה קליל יחסית שאינו ממכר. לקחתי את הכדור והיו לי תופעות לוואי מהגהנום - קמתי עם כאב ראש נוראי, תחושת חוסר שיווי משקל, בחילות. התופעות ליוו אותי לאורך כל היום שלאחר נטילת הכדור ושיפור חל רק בשעות הערב. כמו כן ההכדור בכלל לא גרם לי להירדם. כמובן שלא לקחתי שוב את התרופה. האם יש כדורי שינה אחרים (אולי טבעיים?) שיכולים לעזור ושאינם ממכרים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמביאן ותופעות לוואי

הוספת תגובה

• אמביאן ותופעות לוואי - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    20/02/2013

שלום רב,
    ככלל כדורי שינה אינם ממכרים. האמבין תרופה טובה אך אין תרופה שמשהו לא יחוש בתופעות לואי כלשהן בעקבות נטילתה. קיים מבחר כדורי שינה וניתן להתאים את הכדור הנחוץ.
    השאלה היא אם נדודי השינה לא נגרמים עקב מתח נשי, מצב חרדה וכדוצה. במידה ואכן כך הדבר הרי שיש לטפל בבעיה היסודית.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו