קושי להירדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי להירדם
    דני דונג
    06/03/2013

אני בן 51 ומגיל קטן מאוד אני חייב לסובב את הראש (לנענע) הלוך ושוב כאשר אני נכנס למיטה לישון ואז אני חושב מחשבות ודמיונות וזה לוקח לי הרבה זמן וכמובן שזה מעקב את השינה שלי. מצד שני אם אני לא מסובב את הראש אני גם לא נרדם. כמו כן התרגלתי ללכת לישון מאוחר נכנס למיטה באזור השעה 2 ל 4 ואז גם לא נרדם לפחות שעה. ועל כן אני קם בבוקר מאוחר באזור השעה 10 / 11. יצוין שגם אם אני לוקח איזשהו כדור שינה, בדרך כלל זה לא עוזר להירדם. אני מאוד רוצה לשנות מצב זה, ואפילו שזה הרבה שנים. האם יש לכם היצע ותבונה מה לעשות.. תודה מראש על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי להירדם

הוספת תגובה

• למה לא קבלתי תשובה

דני דונג
    10/03/2013

אבקש לקבל את תשובתכם המלומדת, כי הפרעה זו מפריעה לי מאוד בחיים מפני שאני קם בבוקר מאוחר ועייף. אז בבקשה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קושי להירדם - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    12/03/2013

שלום רב,
    מן הראוי להתחיל את הברור והטיפול בידי פסיכיאטר.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו