צעקות בזמן השינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צעקות בזמן השינה
    אני
    10/03/2013

שלום אני בת 18 היום קמתי בבוקר ואמא שלי אמרה לי שצעקתי מתוך שינה , היא אמרה לי ככה " אתמול בלילה אני קמה נכנסת לחדר שלך ושומעת שכאילו את צועקת על מישהו ואומרת משפטים כמו אני לא יכולה יותר .." אני מאוד אשמח הסבר מלא למה זה קורה ? האם זו מחלה ? ואם כן איך אפשר לרפא את זה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צעקות בזמן השינה

הוספת תגובה

• צעקות בזמן השינה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    12/03/2013

שלום רב,
    אם מדובר בתופעה חד-פעמית לא צריך לעסוק בכך. עקרוני תופעות המיוחדות לשינה נקראות פראסומניות. אין מדובר בתופעה מדאיגה וכדאי לעסוק בכך רק אם היא נמשכת וגורמת לך אי-נעימות.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צעקות בזמן שינה

מישהי
    12/03/2013

זה לא חד פעמי , הדבר הזה קורה מאז שאני זוכרת את עצמי , אין לי את זה קבוע , אבל רוב הפעמים אני כן מדברת מתוך שינה או צועקת .. מה אני צריכה לעשות במצב כזה אם זה לא חד פעמי , לאן כדי לי לפנות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צעקות בזמן השינה

מישהי
    12/03/2013

ושכחתי לציין שאבא שלי אמר לי שמיליתי תה באמצע השינה אבל לא שתיתי .. אמרתי לו שזה נשמע לא הגיוני , האם זה גם אפשרי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו