נוקטורנו או בונדורמין - לבעיה שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוקטורנו או בונדורמין - לבעיה שלי
    גליה
    17/03/2013

אני סובלת מOCD ומשתמשת באנאפרניל ופבוקסיל (אוגמנטציה לאחרונה). אני מתקשה להירדם בלילות מאז שאני זוכרת את עצמי ללא יקיצות באמצע הלילה. מכיוון וההתמודדות היומיומית שלי קשה כבר המון שנים, אני רוצה לפחות את הלילה לישון כמו שצריך. לא לפנות מקום למחשבות מטרידות אוסידיות. הפסיכיאטרית המליצה לי במייל על או בונדורמין 0.25-0.5 או נוקטורנו 7.5 מ"ג. מאיזשהי סיבה רופא המשפחה אמר לבעלי בטלפון שהוא מעדיף בונדורמין. לקחתי כבר 4 לילות בונדורמין של 0.25 לא רחוק מקלונקס של לחץ ונרדמתי. אתמול בלילה כשלא לקחתי קלונקס חיכיתי שעה ולא נרדמתי והוספתי את ה0.25 הנוסף. בסוף מסתבר שנרדמתי. עכשיו אמא שלי מאוד רוצה שאני אעבור לנוקטורנו מהנסיון שלה ומקרדיולוג שהמליץ לה. האם נכון לעבור לנוקטורנו ? לא נעים לי מרופא המשפחה, מצד שני אמא שלי לוחצת. אני יכולה לבקש מרשם מהפסיכיאטרית. האם תוכלו למקד אותי להחליט בהסבר על הבדלים שמשמעותיים לדעת עליהם ? גם קראתי בפורום שלךכם שהנוקטורנו מר למישהי לאורך כל היום ואמא שלי מדווחת שרק בבליעה (לא יודעת מה נכון). גם חשוב העניין של ההתמכרות לאורך זמן או תופעות לוואי של הכדור עצמו או מול התרופות של האוסידי שלי. אני בת 43. אשמח לעצה ולסיבה להגיע להחלטה נכונה. אגב, בפורום משפחה של הכללית רופאה ציינה שעדיף בכלל להתחיל עם נוקטורנו כי אחרת בונדורמין יכול לא לעזור אח"כ... ואני כבר התחלתי עם הבונדורמים כאמור לכמה ימים. מבולבלת !!! נא לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נוקטורנו או בונדורמין - לבעיה שלי - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    20/03/2013

שלום רב,
    עליך לפנות לפסיכיאטר המטפל ולא לאף אחד אחר.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו