תסמונת התשישות הכרונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמונת התשישות הכרונית
    ט
    24/03/2013

שלום רב,
    אני חולה בפיברומאילגיה ותסמונת התשישות הכרונית כ7 שנים.
    חוץ מהשנה הראשונה עד שגילו לי את זה שהיית מסוייטת. רוב השנים הצלחתי להתנהל ולהסתדר די טוב בעזרת טיפול משלים הומאופתי. בשנה האחרונה המחלה חזרה ושום דבר לא עזר... עד כה מה שהיה עיקר הבעיה היו הכאבים מהפיברו אבל החודש לראשונה מזה 7 שנים אני מרגישה את התשישות הכורנית במלוא עוצמתה. אני לא ישנה, השינה שלי ערה אני כלהזמן יודעת איפה והין אני נמצאת ומרגישה שבכל רגע אפשר לדבר אלי ואני יענה. אני קמה סמרטוט. וכל היום שוכבת בספה עד שמגיע הערב ואז אני מנסה שוב לישון. בחמישה ימים האחרונים המצב החריף והגעתי להתעלפויות ולכן הרפואה שלי נתנה לי כדורי בונדרמין. זה הלילה השלישי שאני לוקחת כדור אחד כל לילה ואני לא מרגישה שאני מצליחה לישון אני מרגיש שהוא עושה אות ייותר מסטולה אבל הוא לא משרה עלי שינה טובה והמצב ממשיך. אני לא יכולה להסביר לסובבים אות יאיזה סיוט זה הם רק לוחצים עלי ללכת לפסיכולוגית ואני אומרת להם שבשמחה אבל לצערי אני לא יכולה לקום מהמיטה. מצב מסתכל מאין כמוהו.
    מה המלצתכם לעשות במצב שכזה? אם יכולת תפקוד אפסית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסמונת התשישות הכרונית

הוספת תגובה

• תסמונת התשישות הכרונית - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    02/04/2013

שלום רב,
    הטיפול המתאים הוא בידי פסיכיאטר.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקךשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה פסיכיאטר?

ט
    02/04/2013

שלום דר פינקלשטיין,
    למה דווקא פסיכיאטר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה פסיכיאטר? - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    03/04/2013

שלום רב,
    מאחר והמחלה היא בתחומו.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו