מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הירדמות בשעה מוקדמתגליה03/04/2013
בעלי בן 45 שסובל מתת פעילות של בלוטת התריס יצא מאיזון של בלוטת התריס מהאלטרוקסין וכשעבר לתרופה השניה גם כן. אני לא זוכרת את שמה (Eu משהו נדמה לי). תוצאות בדיקות הדם הראו מספרים מאוד מאוד גבוהים. כרגע בעקבות המלצה הוא על תרופה שלישית synthroid עוד מעט כבר שבועיים והוא כבר מרגיש פחות נפוח (יש לו משקל עודף עם כרס גדולה). בימים הראשונים שהוא לקח את התרופה גם היה לו קשה לישון רצוף את הלילה. הוא התעורר הרבה באמצע הלילה. היום זה כבר בסדר והוא יושן רצוף.
מה שמדאיג אותי מאוד זו העובדה שהוא נרדם כל ערב יחסית מוקדם. פעם היינו הולכים לישון סביב חצות והיום כבר בעשר הוא מנקר ונרדם...
אגב, הוא סובל מתסמונת דום נשימה בשינה והוא בתהליך של ירידה במשקל בדיוק בשביל לטפל בזה רק שזה הופרע ע"י היציאה מהאיזון של בלוטת התריס...
לפני היציאה מאיזון עם האלטרוקסין הוא היה נרדם רק בשעות מאוחרות לא כמו היום.
השאלה שלי היא האם סביר שחוסר האיזון שנגרם יצר בעיה שכזאת ? וכשהוא יחזור לאיזון זה יסתדר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הירדמות בשעה מוקדמת - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין04/04/2013שלום רב,
מאחר וגם כאשר סבל מהפרעת נשימה חסימתית בשינה לא היה נרדם בשעה מוקדמת, הרי שסביר להניח שמדובר ביציאה מאיזון. בכל אופן לא ניתן להתייחס ברצינות לבעיה כך ובמידה ולא יחזור לתלם יש צורך בבדיקה.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)