קושי לישון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי לישון
    חן
    08/04/2013

שלום רב,
    אני בת 21 ועם דלקת כרונית בלבלב שגרמה לסוכרת ושחלות פוליציסטיות. אני כבר כחצי שנה פשוט לא חווה שינה. לוקח לי כשעתיים שלוש עד שאני נרדמת (יש לציין שאני הולכת לישון בסביבות 11 בלילה) וגם כאשר אני נרדמת אני מרגישה שהגוף ישן אבל אני מודעת לכל מה שקורה מסביבי, אני זוכרת את המחשבות שלי, כל צליל קטן או תזוזה אך אני לא מצליחה לשלוט בגוף ואני באמת מרגישה כאילו הגוף ישן. רק לקראת הבוקר בסביבות 5-6 אני מתליחה להירדם לגמריי ולהתנתק מהכל אבל אז אני צריכה לקום ב8 לעבודה ואני פשוט לא מצליחה לתפקד במהלך כל היום. אני עייפה, עצבנית, חסרת סבלנות ולא מרוכזת. השאלה שלי היא האם יכול להיות שזה מאיזו פגיעה במערכת האנדוקרינית? או אולי משהו הורמונלי שקשור לשחולות? אני מיואשת כבר.. ניסיתי תרופות טבעיות להרגעה, כדורי שינה ואף כדורים פסיכיאטריים להרגעה כמו נוזינן וסרוקוואל.. מה אפשר לעשות? האם נחוץ פה בכלל מעבדת שינה או שזה משהו נפשי? הרופאת משפחה בכלל לא מייעצת או מעלה דרכי פתרון, אלא רק רושמת לי כדורי שינה שאי אפשר לתפקד אחריהם במהלך היום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי לישון

הוספת תגובה

• קושי לישון - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    08/04/2013

שלום רב,
    קרוב לודאי שאת שרויה במתח נפשי. רצוי טיפול בידי מומחה-פסיכיאטר.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו