קשיים בהרדמות בזמן הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיים בהרדמות בזמן הנקה
    קרןקרן
    11/04/2013

שלום קוראים לי קאן. אני 3שבועות אחרי לידה אני מניקה הנקה מלאה.
    אני מתקשה להרדם בלילה ושאני נרדמת אני מתעוררת יחסית מהר ביקציות תכופות ולעיתעם לא בטוחה אם ישנתי או לא....
    התינוק אומנם מתעורר 3 פעמעם בלילה, אך לרוב אינו מעיר אותי כי אני ערה....
    יש לציין שזו לידה שלישית לא סבלתי כך בהרינות הקודמים ואני מכירה תחושה זו
    האם יש משהו שיוכל לסייע בזמן הנקה...
    בבקשה אני מותשת כל כך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיים בהרדמות בזמן הנקה

הוספת תגובה

• בעיות שינה

אלכס
    12/04/2013

שלום לכולם. אני בן 33,מאשקלון. בעיות שינה הופיעו אצלי לפני כשבועיים וחצי, משהו שלא היה כמוהו כול החיים. אני נרדם וישר מתאורר אחרי כמה שניות - סוג של "פיצוץ" בגוף שקוטע את כול החלומות, ולאחר מכן קושי אפילו להמשיך לשכב. היו מקרים שהגעתי למספר ימים ולילות ללא שינה כלל. פניתי לרופאת המשפחה - המצב הגופני ובדיקות הדם תקינות. לחקתי כמה סוגים של כדורי שינה, אבל הם לא תמיד עוזרים, וגם מפחד להתמכר. הרופאה אמרה לי לפנות לטיפול נפשי. מה סוג הרופא המדויק שאני צריך לפנות אליו? כול המצב מתחיל ממש להפחיד אותי, והלחץ תורם לבעיות שינה עוד יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות שינה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    15/04/2013

שלום רב,
    המומחה המתאים הוא פסיכיאטר.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו