מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתעוררת סתם ככה בלילהסובלת25/04/2013
שלום, אני סובלת מבעיות שינה. לוקח לי המון זמן להירדם. וכשאני נירדמת פעמים רבות אני מתעוררת סתם ככה בלילה. בנוסף כל צליל קטן מעיר אותי...וזה נורא מתסכל כי פעמים רבות בגלל שינה לקויה מתחילים לי כאבי ראש. בכל אופן פניתי לנוירולוג צבאי הוא נתן לי קלמנרבין, והאמת שזה לא כל כך עוזר לי. האם יש תרופה אחרת?
ועוד שאלה.. אני שומרת בלילות מה שלא ניראה לי הגיוני לאדם שנוטל באופן קבוע כדורי שינה...האם אני אמורה לקבל פטור כל שהוא כל זה?
תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות שינה - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין27/04/2013שלום רב,
הצבא ער ביותר לנושא של רפואת שינה. בקשי הפניה למרפאת שינה.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעית שינה
שלי02/05/2013קודם כל מציעה לך לגשת שוב לרופא ולנסות להוציא פטור משמירה בלילה אם גם ככה שעות השינה שלך לא מסודרות וקשה לך להירדם. כשאני נמצאת בתקופה לחוצה או טרודה מדיי זה גם משפיע לי על השינה ואני לוקחת כמוסה של לקטיום (יש לסופהרב) בהמלצת הנטורופתית שלי, זה מרגיע את מערכת העצבים ומשרה שינה, כך שזה יכול לעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבית טבע
אור02/05/2013תנסי להיעזר ב"בית טבע ובריאות" ,פנתי אליהם שנסיתי להרזות ואשכרה הצלחתי חחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)