מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מלטוניןיניב21/05/2013
הי בן 42וחצי,
נדודי שינה ואיכות שינה ירודה כ שנתיים ,3 שעות שינה ביום! הומלץ אצל רופא השינה זודורום+מלטונין+CBT
אני נוטל 5שבועות 2 מג סירקדין/במלטונין , בשבוע הראשון היה שיפור וישנתי כ 4-5 שעות' אך חזרו נדודי השינה מהשבוע הראשון ועד לפני 3 ימים
לפני 3יומיים התחלתי לשתות 3 כוסות יין אדום ואחרי כשעה נוטל מלטונין 2 מג- והשינה שלי השתפרה מאוד יושן 6 שעות. האם השילוב תקין? ומה הכמות שבה יין אדום מסוכנת? לכמה זמן מקסימום ניתן לקחת מלטונין? תור הבא שלי למעבדת שינה רק אמצע יוני. מודה לך
אני כל כך נפעם מהסבלנות והמסירות שלכם לחולים.. זה נהדר מבחינתי- תבורכו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלטונין - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין24/05/2013שלום רב,
השילוב של מלטונין ואלכוהול איננו מומלץ. יתכן מאד שהנושא עם זאת איננו מוכר דיו.
עלי להודות שקשה להתוכח עם הצלחה. השאלה היא מה תהיה ההשפעה של השילוב הלא-מומלץ לאורך זמן. הייתי אומר שאם מופיעות תופעות לואי שאינן רצויות יש להפסיק את השילוב עם שתיית היין לאלתר.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)