מלטונין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מלטונין
    יניב
    21/05/2013

הי בן 42וחצי,
    נדודי שינה ואיכות שינה ירודה כ שנתיים ,3 שעות שינה ביום! הומלץ אצל רופא השינה זודורום+מלטונין+CBT
    אני נוטל 5שבועות 2 מג סירקדין/במלטונין , בשבוע הראשון היה שיפור וישנתי כ 4-5 שעות' אך חזרו נדודי השינה מהשבוע הראשון ועד לפני 3 ימים
    לפני 3יומיים התחלתי לשתות 3 כוסות יין אדום ואחרי כשעה נוטל מלטונין 2 מג- והשינה שלי השתפרה מאוד יושן 6 שעות. האם השילוב תקין? ומה הכמות שבה יין אדום מסוכנת? לכמה זמן מקסימום ניתן לקחת מלטונין? תור הבא שלי למעבדת שינה רק אמצע יוני. מודה לך
    אני כל כך נפעם מהסבלנות והמסירות שלכם לחולים.. זה נהדר מבחינתי- תבורכו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מלטונין

הוספת תגובה

• מלטונין - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    24/05/2013

שלום רב,
    השילוב של מלטונין ואלכוהול איננו מומלץ. יתכן מאד שהנושא עם זאת איננו מוכר דיו.
    עלי להודות שקשה להתוכח עם הצלחה. השאלה היא מה תהיה ההשפעה של השילוב הלא-מומלץ לאורך זמן. הייתי אומר שאם מופיעות תופעות לואי שאינן רצויות יש להפסיק את השילוב עם שתיית היין לאלתר.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו