מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוות דעת שניהמעיין14/06/2013
סוף סוף אחרי כלכך הרבה שנים של הפרעות תזמון שינה עברתי בדיקת אקטיגרף
לאחר הסתכלות במדדים שלי הרופאה אבחנה ב: non-24- hour sleep-awake syndrom.
יש לציין שכבר במהלך השירות הצבאי התחלתי טיפול במלטונין ונטלתי 5מ"ג במשך שנה וחצי, ללא הטבה משמעותית אם בכלל. הפסקתי נטילתו.
מאז (שוחררתי ב2010) חלה החמרה חמורה וכעת נרדמת רק בסביבות 6-7 בבוקר ולפעמים יותר, בגלל המסגרות בחיים כמו עבודה אני מוצאת את עצמי עושה לילות לבנים וממשיכה את היום שלי ולפעמים לא נרדמת גם לאחר 48שעות ברצף כי "פספסתי" את הרגע שבו ייתכן והייתי נרדמת.
חזרתי לנטילת מלטונין בצירוף לחשיפה לשמש במשך שעה ביום באופן קבוע, נכון לעכשיו שום השפעה.(כבר שבועיים ככה)
ממידע שאספתי באינטרנט הבנתי שזוהי מחלה מאוד נדירה למי שאינו עיוור
ורציתי לדעת האם יש צורך אולי בקבלת חוות דעת שניה בנושא??
לפני ההשלמה עם גורלי המר.
בנוסף אם אפשר אולי להמליץ לי על מאמרים או אתרים באינטרנט עם מידע נכון על הפרעה זו?
אודה מאוד לתשובה בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
מעיין16/06/2013התכוונתי בחוות דעה שניה בעצם להאם לעשות את הבדיקה מחדש או לאורך יותר זמן מאשר שבוע?
ראיתי שהיו אנשים שעשו זאת 10 ימים- שבועיים
ואולי רפואה אלטרנטיבית יכולה לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין18/06/2013שלום רב,
הייתי ממליץ שתפני לפרופ' ירון דגן, מנהל מעבדת השינה אסותא.
רפואת אליל המכונה בשם המטעה רפואה אלטרנטיבית איננה אלא "אינבו" והם בהחלט יכולים להזיק..
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
מעיין18/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)