מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות שינה 3 שנים !!! גבר בן 22 !!!אור11/07/2013
אחריי שניסיתי כל דבר אפשר חייב לשתף אתכם אולי מישהו עובר משהו דומה למה שאני עובר בתקופה זו .
אני גבר בן 22 , ספורטאי מתמיד כל חיי. עד גיל 18 הייתי שחקן כדורגל מקצועני וחובבני, מגיל 18 וחצי +- , התחלתי להתאמן במכון הכושר ובאמת הייתי אוכל טוב וקצב הגדילה שלי לא התעכב לבוא גדלתי בצורה ממש גבוה יחסית ע"י מזון טבעי בלבד וזה המשיך עד הגיוס שלי לצבא . בזמן השירות הצבאי שלי חשתי שנדודי שינה שבהחלט היו ניתנים לסבל שהייתי ישן 7 שעות אבל קם לא מעט בלילות , לאחר מכן פה התגלגל כדור שלג של נדודי שינה עד למצב של עירנות מוחלטת בלילה ,הייתי חוזר הביתה בסביבות השעה 6- 4 בערב והולך לישון שעתיים ואז הולך למכון הכושר וזה יתגלגל ככה עד תום השירות עם החמרה של לילות לבנים ושינה של שעה-שעתיים ביום בלבד !!!!! . שהשתחררתי חשבתי שזה מאחוריי ואז הכדור השלג שחשבתי שהסתיים לא חדל מלהמשיך ולגדול למצב כזה של היום אני כ7 חודשים מהשחרור ואני מסוגל לא לישון 4-5 ימים ברצף!!!!! איבדתי את החוש של העייפות שהיה לי בעבר היום הכאבים בעיקר כאבי ראש קשים,סחרחורות,התעלפויות,לחצים באוזניים,חולשות בכל הגוף .ואם כל זה אני משתדל לעשות את הספורט שלי ומנסה להתעסק ולעבוד למרות שזה קשה מאוד קשה. נכון ליום הזה אני כבר רחוק מהספורט שהייתי עושה ,העבודה שלי עוסקת מהבית בתחום האינטרנט והמחשבים וגם כיום אני כבר לא עובד עצרתי כל דבר בחיים שלי .התחלתי פסיכומטרי וגם אותו הפסקתי . אין ספק שאני בן אדם מאוד סבלני ויש כאלו שאומרים לי ומתבדחים שאני בעל כוחות מיוחדים אבל זה מנוע ממני לחיות. ומעט אנשים יודעים על מחלות מסוג זה שהרופא טען שאני סובל "מאינסומיה" או בכלל יכולים להבין אותך כבן אדם .מי שלא חווה חוסר שינה ברמות כאלו לעולם לא יבין הוא את האדם ,ניסיתי כל דבר כדי לעצור את הכדור שלג הזה . אם זה לשתות כדורים כימיים,כדורים טבעיים,הורמון שינה (מלטונין),צמחים טבעיים,תזונה שונה (*חשוב לומר בחיים לא לקחתי ממריצים או סטרואידים רק תוסף חלבון נקי שגם זה לא היה באופן רציף רק אחרי שנתיים שהתחלתי להתאמן והרופא אמר לי שאין קשר בין הצריכה לבין נדודי שינה ) וכן כן גם טיפול פסיכולוגי למרות שהייתי נגד לו כי באמת שוב דבר לא יושן עליי או מטריד אותו שאני הולך לישון .ב"ה לא חסר כלום !!! חשוב לי לשמוע אם מישהו עובר דבר כזה כמוני בגיל צעיר אני בן 22 חשוב לציין שוב שכדורי שינה לא עוזרים לי .אפילו ניסיתי לשתות 2 כדורי שינה לא הזיז לי כלום ! כרגע בודקים אפשרות שיש בעיה באיזור ב" פתלמוס" שיש בו את התלמוס שהוא אחראי למעבר השינה אולי הוא נפגע . פשוט אני מרגיש מיואש .אם מישהו עבר או עובר דבר דומה לשלי אשמח שיצור איתי קשר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אותה הבעיה ואני בת 21 כימעט
אנסטסיה24/09/2013אני סובלת מנדודיי שיינה כבר 3 שנים.. בידיוק אותם נדודיי שיינה שסיפרתה כאן
אני משתגעת.. הלכתי לבדיקת שיינה שנותנים כמו מחשיר כזה על היד ליראות איך אני ישנה אז אמרו הכל בסדר ואני לא אבנתי איך הכל בסדר?! אמרו אם זה ממשיך לכי לפסיכיאטר. הלכתי לפסיכיאטר והוא אומר לי שזה לא קשור עליו ושזה לאנשים אם מגבלות אחרות
וכול יום חדש שאני לא ישנה אני מתחילה להיות מדוכא יותר.. סובלת מהחיים שלי, מתקשה בעבודה, אין לי כוח לכלום.. ואף אחד לא מבין אותי! אףף אחד לא יכול להבין מה אני חובה
אני כולכך התרגלתי לזה שכבר לא אכפת לי רק לעבור את היום המסריח הזה בעבודה..
תעזור לי אם תמצא פיטרון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנסטסטיה
אור30/09/2013קראתי את התגובה שלך ובאמת צר לי שיש עוד אנשים שסובלים אבל חייב להימצא לזה פתרון . תכתבי לי את המייל שלך או פייסבוק או כל כלי קשר אחר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנסטסטיה - תגובה
ד''ר ירון חביב07/10/2013שלום
בעיות אלה הן מורכבות מכדי לתת להן פיתרון בפורום זה
יש צורך להגיע לבדיקה רצינית אצל רופא שינה (ויתכן משם להמשך טיפול אצל רופאים נוספים) במסגרת פרטית או במסגרת הקופה
על מנת למצוא פיתרון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפייסבוק
אנסטסיה12/10/2013Nastya Ivanov
הפייסבוק שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לא מעט עם השם הזה תתני לי קישור
אדם06/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבין אותך
רונן07/05/2014אני סובל מבעיה דומה אשמח לעזור לך ולשתף אותך מה הפייסבוק שלך או הנייד שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות שינה 3 שנים !!! גבר בן 22 !!! - תגובה
ד''ר גדעון רדושקביץ12/10/2013שלום רב
אכן סיפור של נדודי שינה עקשניים. יש מספר כיוונים שיש לבדוק. לפי נוסח התלונה אני מבין שאתה נמצא בבירור רפואי מקיף.
בהצלחה
ד"ר גדעון רדושקביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאף אחד לא עזר ניסיתי הכל !
אדם06/05/2014. הייתי אצל פרופסורים,פסיכיאטרים(לשווא בסוף כי הם הרימו ידיים נתנו לי הכל ואין לי בעיה נפשית),רופאים ניורולוגים,אמאר איי מוח... בתי חולים ללא סוף התעלפויות סחרחורות . המצב שלי מדרדר כיום המצב שלי הוא כזה !!
שלבי השינה התהפכו !! במקום ששלב השינה יגיעו אחריי 4 מחזורי שינה שזה בערך 4 שעות הוא מגיע ראשון ואז אני ישן רק 5-15 דק' מסיים את החלום ומתעורר כל פעם .
ייסורים קשים.לא יכול רזיתי המון למרות שאני אוכל בכמויות מטורפות בגלל שאני לא ישן ואני רעב כל הזמן .
אני זקוק לעזרה ואף אחד לא עוזר לי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבין אותך
רונן07/05/2014גם אני סובל מבעיה דומה אשמח לשתף אותך מה הפייסבוק שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הצלחתי למצוא אותך
רונן08/05/2014הפייסבוק שלי ronen berko תוסיף אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)