כדורי שינה והרגעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורי שינה והרגעה
    אילי
    21/07/2013

בערך כשבועיים עוברת עלי תקופה לא קלה במשפחה. בכיתי הרבה ולא הצלחתי לישון ולכן לקחתי חצי כדור שינה [ברוטיזולם] ולעיתים כדור הרגעה לוריבן. קצת נרגעתי לא שהשתנה משהו אבל החלטתי שזה לא יתכן שאני אכנס לישון עם כדור שינה. מה שקרה מזה 4 ימים שאיני לוקחת כדור שינה אני פשוט לא נרדמת, מנסה לספור עד 100 נושמת נשימות עמוקות ומאוד קשה והלילה בקושי עובר ומתעוררת בערך ב-4 לפנות בוקר.
    אני נוטלת כדור שינה לא באופן קבוע רק במקרים כאלו ולא רציף כדי לא להתמכר כי זה מפחיד אותי , אך זו הפעם הראשונה שבערך פחות משבועיים לקחתי את הכדורים וקשה לי לישון ולחזור לנורמליות כי זה משגע אותי ואני ממש לא מרגישה טוב עם זה. מה עושים איך חוזרים לשגרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורי שינה והרגעה

הוספת תגובה

• כדורי שינה והרגעה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    22/07/2013

שלום רב,
    כדור שינה וכדורי הרגעה עוזרים רבות. אין מדובר בסם אלא בתרופות מועילות ואם את זקוקה להן אינני רואה סיבה מדוע לא ליטול אותן.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו