מעבדת שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבדת שינה
    יעל
    21/07/2013

שלום,

אני בת 31 וסובלת כבר כמה שנים מעייפות קשה עם יקיצות במהלך הלילה.
    כל הבדיקואת ובדיקות הדם תקינות, נשלל דיכאון וניסיתי מספר תרופות SNRI
    ללא שום שיפור בעייפות...
    ברור לי שהשינה שלי לא איכותית ושינה בעייה ושאני צריכה בדיקה במעבדת שינה,
    אבל אני די בטוחה שלא אצליח לישון עם כל הכבלים.
    כל דבר הכי קטן מפריע לי לישון, אם זה רעש הכי קטן, אור או אם שלי שניה נגעה בי בשינה... וגם שאני יכולה להרדם רק על הבטן, והבנתי ששמים באזור של החזה מכשיר.
    רציתי בבקשה לברר: האם ישנה בדיקה בייתית שניתן לעשות עם כמה שפחות כבלים?
    אני כעיקרון במכבי ואמורה לעשות בבית חולים אסותא, אבל גם לא אכפת לי לעשות באופן פרטי.
    יש לציין שיש לי אסתמה, שבמהלך היום לפחות מאוזנת... לא ידוע לי מה קורה בלילה כל כך... וגם כן רפלוקס קייבתי משמועתי ובקע סרעפתי...
    אני לוקחת נוגדי חומצה במינון מירבי... כשאני שוכבת להרדם אני לא מרגישה שיש לי רלפוקס, אז גם במקרה הזה קשה לי לדעת מה קורה במהלך הלילה...
    או אם זה משפיע על הנשימה...

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבדת שינה

הוספת תגובה

• מעבדת שינה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    22/07/2013

שלום רב,
    אדם רגיל איננו חושש משינה במעבדה או בבית עם המכשיר. אמת ויציב שאחוז ניכר של הבדיקות הללו איננו מספק מידע אמיתי עקב איכות שינה ירודה בעת הבדיקה. שאלתך יכולה להעיד על מתח נפשי וככל הנראה מצב עוררות גבוה בעת השינה הגורם לאיכות הירודה של שנתך. כלל לא בטוח שאת בכלל זקוקה לבדיקה במעבדת שינה. חשוב יותר לדעת פרטים נוספים כגון האם את נוחרת בשינה.
    מכל מקום את יכולה לבצע את הבדיקה ובמידה ולא ישן כיאות יש להביא זאת בחשבון.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו