פשוט לא נרדמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פשוט לא נרדמת
    עייפה
    22/07/2013

שלום,
    עברתי לאחרונה תקופה קצת קשה לי ומלחיצה, והיו לי לילות עם קשיים בשינה- שלאחר כל אחד מהם בא לילה שישנתי הרבה. אני מרגישה עכשיו הרבה יותר טוב, אין לי כבר ממה להלחץ, אבל בימים האחרונים אני לא נרדמת עד השעות המאוד מאוחרות, גם אם אני עייפה וגם אם ישנתי מעט בלילות לפני כן. יש לציין שכשאני נרדמת אני ישנה טוב ולרוב הרבה שעות. אני לא מצליחה לסדר את מחזור השינה שלי, לרוב קשה לי לא לזוז טיפה כל כמה דקות כשאני מנסה להרדם. ניסיתי הכל, לקרוא, להרגיע את עצמי, להיות עייפה מקודם, ואני עדיין לא נרדמת. יש לציין שהתחלתי לקחת לאחרונה אלטרולט במינון נמוך (10 מ״ג) למטרת טיפול בכאבי ראש, האם אפשרי שהתרופה תורמת לנדודי השינה?

אני לא יודעת איך לחזור לשינה תקינה והדבר מאוד פוגע בי. בעבר אחרי לילות חסרי שינה הצלחתי להירדם בקלות ועכשיו שכבר לא זה מדאיג אותי. אשמח לשמוע מכם.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פשוט לא נרדמת

הוספת תגובה

• פשוט לא נרדמת - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    22/07/2013

שלום רב,
    אכן תופעת לואי כזו של המלטונין תיתכן. את יכולה בהתייעצות עם הרופא המטפל לנסות ולהפסיק זמנית את הטיפול במלטונין לנסיון.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, אבל

עייפה
    22/07/2013

אני לא לוקחת מלטונין, אני לוקחת אלטרולט (amitriptyline), זו תרופה מסוג tricyclics שמעכבת ריאפטייק של מונואמינים, היא משמשת בעקרון לטיפול בדיכאון (היום כבר פחות), אבל ניתנה לי במינון נמוך נגד כאבי ראש. אני לוקחת אותה לפני השינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, אבל - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    23/07/2013

שלום רב,
    יתכן וצריך להעלות את המינון ויתכן שצריך להוסיף תרופה אחרת. םני למומחה שמטפל בך.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו