מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחסור בשינה ותפקודתומר22/09/2013
שלום
בן 37, לאחרונה סובל מבעיות שינה, יש לי בעיות בעבודה וכתוצאה מכך מחשבות רבות, אני מוצא את עצמי ישן משמעותית פחות, מתהפך, מתעורר. אני מצליח לתפקד וזה נמשך רק שבועיים אבל יש תחומים בהם אני קצת יותר חושש, אני לוקח את הילד לגן בד"כ בבוקר ועכשיו אשתי לוקחת כי אני חושש שאולי יקרה משהו חלילה ועוד עם הילד באוטו. מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחסור בשינה ותפקוד - תגובה
פרופ' יהודה פינקלשטין23/09/2013שלום רב,
רצוי לפתור את הבעיה הבסיסית שנדודי השינה הם פן אחד שלה.
אם אינך יכול, היעזר בכדור שיועיל למתח או אולי חרדה מהם אתה סובל וגם להשריית שינה.
בברכה
פרופ' יהודה פינקלשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעייפות וחוסר ריכוז
שלי26/09/2013כמו שהפרופ' אמר, באמת כדאי שתיקח כדור שיעזור לך להפיג את המתח בו אתה נמצא, בעיקר אם מדובר בתקופה מתמשכת שפוגעת בתפקוד היומיומי שלך. בקשר לנהיגה הלא מרוכזת, מציעה שתשקול להתקין מערכת התרעה ברכב, יש היום מערכות כמו איווקס שמצפצפות במידה וסוטים מנתיב הנסיעה או לא שומרים מספיק מרחק, אני חושבת שהיא כדאית בכל רכב , אבל ספציפית לך זה יעזור להרגיש יותר בטוח בזמן הנהיגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)