גמילה מזודורום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מזודורום
    ליאור
    10/10/2013

היבן 42
    מס שאלות ברשותך: לי מחשבות כמו כולם אך אני עושה מדיטציות הבעיה שבשנה האחרונהאני מתקשה מאוד בכלל לשים ראש ולקחת תנומה אני נמנע מקפאין ופעילות מעוררת ,לקחתי צירקדין 4 חודש בהתחלה עזר אך עכשין לא הזודורום אני איתו 12 יום וגורם לי פרפורים בכל הגוף גם במהלך השינה ולאורך כל היום אני כל כך עצוב בעבודה , שאלותיי:
    1.האם יש מישהו שיוכל לעזור לי?2. החלטתי להפסיק מהזודרום לפני יומיים- מאז 48 שעות לא ישנתי הגמילה מלווה בשרירים קןפצים הכל הגוף ברוב שעות היממה ושריפה בגפים ובגב -מדוע?א3. והאם כל חיי אצטרך ליטול תרופות שינה או שהשינה תבוא טבעי? האם ניתן להגמל מזודורום או שההתמכרות היא לכול החיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מזודורום

הוספת תגובה

• גמילה מזודורום - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    10/10/2013

שלום ליאור
    התלונות שלך על איכות השינה מתאימות לנדודי שינה. הטיפול בנדודי שינה הוא בעזרת תרופות או בטיפול פסיכולוגי התנהגותי (CBT) לנדודי שינה. ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי, כזה,שהוכח כיעיל מאד.
    לגבי הגמילה מזודורם - נטילת 12 ימים של התרופה היא זמן קצר כדי לפתח תלות. אם אתה מרגיש לא טוב ללא התרופה אתה יכול להפסיקה ע"י הפחתת המינון באופן הדרגתי עד הפסקה מלאה.
    בברכה
    ד"ר רדושקביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו