מנסה לישון על הגב ואחרי שעה מתחילים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסה לישון על הגב ואחרי שעה מתחילים
    אסף
    13/10/2013

לי כאבי גב יש לי מזרן טוב (לטקס) איכותי של פולירון לא קשיח כמו אבן ולא רך משהו באמצע , יש לי 2 סוגי כריות(לא אורטופדיות או משהו) רגילות נוצות אחת רכב ואחת קשיחה עם שתישהן ניסיתי לישון ועם שתיהן היה לי כאבי בגב התחתון והאמצעי שמתי גם תמיכה מתחת לברכיים כל פעם שמתי כרית אחרת פעם עם השקיחה ופעם עם הרכה ועדיין היו לי כאבי.

הסיבה שאני מעדיף לישון על הגב היא כי אני קם עם יותר מרץ ואנרגיה וחיות ולא מרגיש כבדות בפנים , וגם אין את הקמטי מצח והבעה שזה קוסמטי.

כשאני יושן על הצד אני קם עם כבדות בפנים ובכלל כזו עייפות וקמטים חריצים במצח.

מה הסיבה שהגב כואב? האם צריך מזרון קשיח כדי לישון על הגב? האם צריך כרית אחרת?
    איך אני יכול לדעת מה הסיבה?
    כי אני מאוד רוצה להתרגל לישון על הגב , אני קם בבוקר עם אנרגיות ממש טובות.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מנסה לישון על הגב ואחרי שעה מתחילים - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    13/10/2013

שלום רב
    לגבי כאבי גב ותנוחת שינה ממליץ לפנות לייעוץ של אורטופד
    לגבי העייפות בבקרים ממליץ לבקש מרופא במשפחה הפנייה לבדיקת שינה כדי לברר אם קיימת הפרעת נשימה בשינה יכוולה להיות הסיבה לעייפות בבקרים
    בברכה
    ד״ר רדושקביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסה לישון על הגב ואחרי שעה מתחילים - תגובה

ד''ר ירון חביב
    14/10/2013

כאבי גב נפוצים מאוד באוכלוסיה הכללית
    אני חושב שפניה לאורטופד היא נכונה, אך כמו בתחומים רבים בחיים, נסה סוגים שונים של מזרונים וכריות (בדרך כלל לפני רכישה נותנים לנסות שבועיים) עד שתמצא את המתאים לך ביותר
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו