טיפול באור עבור DSPS

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול באור עבור DSPS
    גלעד
    13/10/2013

שלום רב,
    הומלץ לי על טיפול באור בשעות הבוקר באמצעות מנורה מיוחדת (light box) בשל בעיית שעון ביולוגי מסוג dsps . שאלתי היא - היכן אני יכול להשיג מכשיר זה בארץ להשכרה/לקניה? אני מחפש מזה זמן רב באינטרנט ולא מצאתי אף חברה שמספקת את המוצר הזה,
    אודה מאוד על עזרתכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול באור עבור DSPS

הוספת תגובה

• טיפול באור עבור DSPS - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    14/10/2013

שלום רב . הטיפול באור אכן עשוי לעזור בטיפול בהפרעת שינה מסוג שעון שינה עירות דחוי. אני לא מכיר סוכנים בארץ. יש אפשרות לרכוש בחו״ל מחברות כמו פיליפס וכד׳ .
    טיפול באור מלאכותי על ידי מנורה חזקה יעיל בארצות עם מחסור באור יום כרוני כמו צפון אירופה והארצות הנורדיות. בארצנו שטופת השמש מספיק להסיט הווילונות בבוקר או לצאת למרפסת והאפקט זהה.
    בברכה
    ד״ר רדושקביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול באור

יעל
    30/12/2013

הי, רכשתי את המכשיר אצל אדם בשם ירון שמייצר אותם. אוכל להשיג לך את פרטיו אם זה עדיין רלוונטי. ותוכל, אם תרצה, להשאיל לכמה שבועות את המכשיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו