מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית שינהרוני23/10/2013
היי, אני בת 29, בריאה. סובלת מבעית שינה מעיקה, אני מתעוררת כל לילה בשבועיים האחרונים בשעה קבועה, באיזור ארבע בבוקר (לא משנה מתי הלכתי לישון) ואז אני בד"כ ערה לפחות שעתיים...לפעמים אפילו עד שבע וחצי- השעה שאני קמה לעבודה. לפעמים אני מתעוררת כי אני צריכה לשירותים (אני שותה המון מים במהלך היום) ולפעמים סתם מתעוררת. אבל הדגש הוא על מתעוררת.. לוקח לי המון זמן להצליח להירדם שוב ואני כבר ממש הרוסה, גם ככה אני לא אחת שנרדמת בקלות, רעש מאוד מפריע לי וב"דכ לוקח לי לפחות חצי שעה להירדם אם לא שעה, ורק בשקט מוחלט וחדר חשוך. עניין ההתעוררות הזה פשוט גומר אותי ואני כל יום יותר ויותר עייפה... אני לא בתקופה לחוצה, לא מוטרדת.. כלום... אני כבר ממש לא מתפקדת מרוב עייפות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית שינה - תגובה
ד''ר גדעון רדושקביץ23/10/2013שלום רב
מה שאת מתארת נשמע כמו נדודי שינה חדים (acute insomnia). לא תסיבה יתן לאתר סיבה ברורה שתסביר את מקורם. ממליץ לפנות לרופא המשפחה לצורך בירור וקבלת טיפול תרופתי. חבל על הסבל המתמשך. אין צורך לחשוש מתסמיני התמכרות וכד׳ . מדובר בטיפול לתקופה קצרה עד התייצבות . במידה והסימנים נמשכים לאורך זמן ניתן להיעזר בטיפול פסיכולוגי התנהגותי (CBT) לנדודי שינה.
בברכה
ד״ר רדושקביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
רוני24/10/2013המליצו לי לנסות relaxing או משהו טבעי אחר שלא מצריך מרשם רופא, מה דעתך על תרופות מסוג זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך - תגובה
ד''ר גדעון רדושקביץ24/10/2013מצטער. אינני בקיא ברפואה לא קונבנציונלית.
ד״ר רדושקביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)