מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדור שינהיוסי19/11/2013
שלום
אני אמור לבצע הולטר לח"ד 24 שעות.
אני חושש שזה יפריע לי לשינה (הן להירדם, והן למהלך השינה).
באופן כללי, פעם בכמה זמן אני לוקח כדור שינה, בפרט כשאני לא ישן במצב רגיל, אלא בבית אחר, או בתנאים לא נוחים.
כדור הרגעה אני מבין שלא ניתן לקחת כי אז הבדיקה לא תשקף את המצב הטבעי.
השאלה אם אקח כדור שינה זה ישבש את איכות הבדיקה שלא נעשתה בתנאים טבעיים ?
ברשותי כדורים - נוקטרנו/אמביאן6.25/זודורם/סטילנוקס/נומבון. במידה וניתן לקחת, איזה עדיף ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדור שינה - תגובה
ד''ר גדעון רדושקביץ20/11/2013כדורי שינה וכדורי הרגעה שייכים בדר"כ לאותה קבוצה והשפעתם דומה.. מכיוון שדבריך עולה שאתה סובל מנדודי שינה (ונזקק לטיפול תרופתי מדי פעם) וידוע שנדודי שינה (insomnia )מעלים סיכון ליתר לחץ דם, אני חושב שמן הראוי שלא תיקח כדור בליל הבדיקה ושהבדיקה תייצג את מצבך האמיתי. הרי בסיומה של בדיקת ההולטר יוצע טיפול ארוך טווח וחבל שליל הבדיקה לא ייצג את מה שקיים בשגרה .
בהצלחה
ד"ר רדושקביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)