חוסר שינה בעקבות הולדת תינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר שינה בעקבות הולדת תינוק
    דניאל
    06/12/2013

שלום רב,
    אתחיל בכך שאני מניחה שאינני הראשונה בעולם שסובלת מחוסר שינה בעקבות תינוק שנולד:). בלילה אני מתעוררת כל שעתיים וחצי- שלוש לפרק זמן של כחצי שעה לצורך הנקה. בבוקר אני בקושי מצליחה לקום לקולות הבכי. התייעצתי עם אחות טיפת חלב והיא הציעה שאשן בשעות היום כשהתינוקת ישנה. אולם, אינני מצליחה להירדם כלל. כעת שאלתי היא, האם חוסר שינה שכזה לאורך זמן יכול לגרום לי להתמוטטות, לפגיעה בריאותית? תודה מראש,
    דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חוסר שינה בעקבות הולדת תינוק - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    07/12/2013

שלום דניאל
    כמו שהזכרת חסך שינה או שינה קטועה אצל אימהות לתינוקות שנולדו זה עתה היא תופעה מוכרת ומאד נפוצה. זה נכון שחסך שינה לאורך זמן עלול לגרום לתופעות כמו עייפות מצטברת ודיכאון אך אני מניח שבקרוב מרווחי הזמן בין הנקה אחת לשנייה יתארכו וכך תשתפר גם שנתך. אני לא חושב שהפרעה בשינה לאורך זמן קצר תפגע בבריאותך ואין צורך שתחששי. ממליץ שתנסי לנמנם בזמן ההנקה בלילה . עצות כיצד לבצע זאת באופן בטיחותי תוכלי לקבל מיועצת הנקה מוסמכת .
    בהצלחה ומזל טוב
    ד"ר גדעון רדושקביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו