מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מליח להירדםדני12/12/2013
הי
אני בן 37, ובמשך שבועיים + האחרונים יש לי קושי להירדם. אני מוצא את עצמי ער כל הלילה עד למחרת, והולך לעבודה גמור, ולא מתפקד כראוי. כמו כן, הנהיגה שלי בסכנה, והיות והגוף זקוק למנוחה ואני לא מצליח לישון.
נתנו לי כדורי שינה, אבל בכדורים כתוב שאם אני סובל מבעיות דום נשימה, אז אסור לקחת את הכדורים.
אני חייב לחזור לשגרה שבה אני ישן לפחות 6 שעות כמו אדם נורמאלי.
מה אני יכול לעשות כדי לחזור לשינה רגילה?
האם ישנם בדיקות כגון CT, MRI, או כל בדיקה אחרת שתגלה מה הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מליח להירדם - תגובה
ד''ר גדעון רדושקביץ13/12/2013שלום רב.
אתה סובל ככל הנראה מנדודי שינה חריפים ( כלומר חדשים שהופיעו בעת האחרונה ואינם כרוניים). טיפול בתרופות משרות שינה הוא טוב ומקובל לתופעה זו.
האם אתה יודע שאתה סובל מהפרעות נשימה בשינה? יש אבחנה?
בעקרון לא צריכה להיות בעייה עם התרופות אבל ממליץ לך להתייעץ שוב עם מי שרשם לך הטיפול התרופתי.
אין בדיקה לנדודי שינה. ממליץ לשוחח עם רופא שמבין בשינה אם נדודי השינה ימשכו עוד מספר שבועות
בהצלחה
ד״ר רדושקביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)