מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יקיצה מוקדמתשוני07/01/2014
שלום רב .... אני מטופל בהרבה כדורים פסיכיאטריים שילוב של כמה תרופות אשר הביאו אותי לאיזון ... סוליאן קסנקס ויפקס פרוטאיזין אנטומין שזה נפשי ואני זקוק לכדורים והשילוב הזה אפילו שזה נשמע הרבה זה הטיפול היחיד שהצליח לייצב אותי ולא אהיה בבית חולים פסיכיאטרי .... כמו כן אני נוטל כדורים לאחר צנתור שעברתי קרטייה פלאוויקס קרדילוק לפיטור . שאלתי היא כזו ... אני בסביבות שבע שמונה בערב כבר נרדם ואז הולך לישון מוקדם בשעה שבע וחצי נגיד ומתעורר נורא מוקדם , לפני כמה שבועות זה היה בארבע וחצי בבוקר זה בסדר כי אני מתחיל לבשל צהרייים שיהיה לי מוכן אחרי שאני חוזר מהסדר יום אך בשבוע האחרון אני מתעורר כבר באחת וחצי לפנות בוקר ואני מפחד לצאת מאיזון בגלל המצב הנפשי המיוחדד והרגיש שלי . פניתי לרופא משפחה הוא רשם לי נוקטורנו במינון הנמוך 3.75 אז אני מסביר שאין לי בעיה להירדם אני נרדם מהר אך היקיצה היא מוקדמת אני מתעורר ערני לחלוטין ולא יכול לחזור לישון . אז אני הולך לישון בשמונה בערך מתעורר באחת עשרה בלילה לוקח נוקטורנו אחד או שניים במינון הנמוך ונירדם לעוד שעתיים אבל לא תמיד לפעמים הכדור עוזר לפעמים לא ואיני רוצה לצאת מאיזון נפשי בגלל חוסר שינה שיצטבר תוך כמה שבועות . אני בן 42 יש לי סדר יום מתשע עד אחת אני עוסק בספורט אחרי כן צהריים אוכל וטלוויזיה מחשב או חברים . מה ניתן לעשות במקרה שלי רציתי לציין שניסיתי גם זודרום וזה לא עזר לי וניסיתי גם שני כדורים של נוקטורנו במינון הנמוך 3.75 יוצא שאני ער בסביבות שתיים לפנות בוקר ומעסיק את עצמי בגלישה באינטרנט כתיבת יומן טלוויזיה שומע מוזיקה אבל אני מעדיף לישון לקום בחמש שש זה יהיה בסדר בשבילי מה עלי לעשות
תודה והערכה מראש
שוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקיצה מוקדמת - תגובה
ד''ר גדעון רדושקביץ07/01/2014שלום רב
ממליץ לפנות לפסיכיאטר המטפל כדי לעבור שוב על התרופות ולראות אם אפשר לשנות או להוסיף כדי לטפל בנדודי השינה.
בברכה
ד״ר רדושקביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)