מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות קשות בשינה והתעוררותטל10/01/2014
שלום לכם,
יש לי בעיה מאוד קשה שמשפיע עליי מאוד קשה ביום יום,
אני ב 90% מהפעמים לא שומע את השעון מעורר, ובמקרה ואני שומע אותו,
זה לא בידיוק עוזר לי..
אני סובל במשך כל היום מעייפות, ממש יכול להירדם בכל שניה אפשרית בכל מצב אפשרי, עמידה, ישיבה, וגם על מזרון ים.
מה עליי לעשות? אני מתחיל לשנוא את עצמי..
זה פוגע לי בתפקוד היומי, וכל הזמן אני מאחר לעבודה..
רקע רפואי:
אני בן 25, גובה 1.93 שוקל 118 ( לא נראה שמן, נראה חסון )
סובל מ ADHD (הפרעות קשה וריכוז)
היפראקטיביות
אלרגיה
והכי חשוב, אני סובל מדום נשימה חסימתי, ניסיתי בעבר שינה עם CPUP, כישלון גמור.
מה אני אמור לעשות עם החיים שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו חשוב ששכחתי
טל10/01/2014ניסיתי בילדותי לקחת ריטלין
אך לצערי זה מגביר לי את התיקים משמעותית.
ככה שזה לא בא בחשבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו חשוב ששכחתי - תגובה
ד''ר גדעון רדושקביץ10/01/2014גם לך הייתי ממליץ לברר את טיבו של השעון הביולוגי שלך בעזרת בדיקה אקטיגרפית במכון שינה
לגבי הפרעת הנשימה בשינה ממליץ לנסות סד דנטלי לאחר כשלון עם CPAP
בברכה
ד״ר גדעון רדושקביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
טל11/01/2014תודה ד"ר על התשובה המהירה
אבדוק את הנאמר בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
ד''ר ירון חביב18/02/2014טל, דבר נוסף
חלק המבעיות שאתה מציין אינן קשורות לשינה ומרמזות על דברים נוספים
יש צורך להיבדק ע"י פסיכולוג במקביל לטיפול בהפרעת השינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בעייתי
טל23/02/2014תודה על התשובה,
דיי בעייתי עבורי כל עניין הפסיכולוג.
אני לא מסוגל להיפתח לאנשים בייחוד לא לבעלי מקצועי מסוג זה.
אמי טוענת שזה קרה בגלל פסיכולוג שהייתי בשיחות עימו כשהייתי ילד.
ומיד כאשר התחלתי להפתח אליו, הוא עזב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות קשות בשינה והתעוררות - תגובה
ד''ר גדעון רדושקביץ23/02/2014שלום רב
אתה סובל מתסמונת הפסקות נשימה בשינה שככל הנראה היא הסיבה לשינה לא איכותית ועייפות יומית
אין לך ברירה אלא לחזור לשימוש ב CPAP . ניתן לנסות טיפול בסד דנטלי אך הוא יעל פחות . כמו כן מומלצת הפחתה דרסטית במשקל
בהצלחה
ד״ר רדושקביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)