מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית שינהיעל03/02/2014
שלום, שמי יעל, בת 25. מאז שאני זוכרת את עצמי אני סובלת מסיוטים או חלומות קשים. גם כאשר אלו לא סיוטים, הם חלומות מאוד מציאותיים, ולרוב הם יהיו כל מה שעבר עלי במשך היום, כל החוויות שחוויתי במהלך היום ישובו בחלום. אני מתעוררת פעמים רבות בלילה, מסתובבת מצד לצד בלי סוף, אני מתעוררת יותר עייפה ממה שהייתי, זוכרת את כל החלום, המיטה מבולגנת ואני מתעוררת מזיעה. אני מטופלת כבר שנה אצל פסיכולוגית, דבר שהגיע עקב התקף חרדה. כמו כן אני נוטלת שנה כדורי ESTO. אך שוב, החלומות היו מאז ומעולם. כאשר פניתי לרופאת המשפחה שלי בניסיון שאולי תפנה אותי למעבדת שינה, היא הפילה את הבעיה על בעית הלחץ שלי. והציעה שאחליף פסיכולוגית. ולבסוף לא נתנה לי הפניה למעבדת שינה. מה כן, אני יכולה לעשות עם הבעיה? אני כל הזמן עייפה. בלי סוף. ואני רק רוצה לישון טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית שינה - תגובה
ד''ר גדעון רדושקביץ05/02/2014ממליץ לפנות לייעוץ רופא שינה כדי שייעץ לך מה לעשות . כעיקרון יש קושי ניכר להילחם בחלומות אך העייפות שלך מחייבת בירור. כפי שאמרתי, בקשי הפנייה לרופא שעוסק בשינה ( יש במכוני השינה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)