מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשד ל"DSPS"יניב06/04/2008
כבר המון זמן אני חושב שאני סובל מDSPS, הבעיה שאני בניגוד למה שקראתי נרדם הרבה יותר מאוחר, בסביבות 4, 5 לפנות בוקר, לפעמים אפילו אחרי... ויכול לקום גם ב6 בערב בימים שאין עבודה (כמובן שעבודה שמתחילה בשעות הצהריים).
בנוסף שמתי לב שבלי קשר אני זקוק ליותר שעות שינה בכל בן אדם ממוצע- לפחות 10 שעות.
בצבא סבלתי הכי הרבה - בסופי שבוע הייתי ישן לפעמים 20 שעות ויותר בגלל הצטברות של עייפות.
מגיל צעיר אני שונא לישון בלילה ומגיל ההתבגרות זה התחיל ממש להפריע.
רציתי לדעת האם יש טיפול אמיתי לבעיה שלי? האם אני אוכל לחיות יום אחד כמו כולם?
והאם יש קשר בין הפרעות שינה לבעיות אחרות כמו חוסר ביטחון, ודיכאון קל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר08/04/2008שעון ביולוגי דחוי הוא תכונה מולדת עפ"ר גם אם הביטוי המקסימלי מופיע בשנות ההתבגרות. לא ניתן לשנות את השעון אבל לעיתים ניתן להקל ע"י מתן מלטונין, חשיפה מבוקרת לאור בהיר.
בנוסף, ייתכן שאתה זקוק לשעות שינה ארוכות מהממוצע.
ממליצה מאוד לפנות למכון שינה לאבחון מדוייק וניסיון טיפולי.
בברכה,
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)