מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה לישוןאניה19/03/2014
שלום בוקר טוב
אני מובטלת עכשיו אבל ללא שום קשר תמיד הייתי ערה עד הבוקר כמו ינשוף
עכשיו אני ערה מאתמול ואתמול הלכתי לישון מ9 בבוקר עד 2
ומאז אני ערה והקטע שאני עייפה רצח העיניים נשרפות ואני נרדמת אבל שאני שוכבת ועוצמת עיניים לא עיייפה ולא מצליחה לישון
ועוד משו , שאני שוכבת לישון אני מרגישה כאילו משו מציק לי ואני זזה הרבה מפה לשם ומסתובבת כל הזמן. ועוד דבר שאני רגילה לישון בתחתונים גם בקיץ וגם בחורף ולפעמים מרוב שאני מרגישה שמשו מציק לי בגוף אני מורידה אפילו את החולצה הקצרה שאני לובשת כי ממש קשה לי להירדם. ושהייתי עובדת בוקר תמיד תמיד הפסדתי תעבודה מרוב שאני עייפה ולא מצליחה לקום בבוקר אחרי שעה שעתיים שינה
בבקשה מה אני יכולה לעשות שיהיה לי חיים נורמלים כמו כולם ואישן בלילה כמו שצריך ולא אהיה עייפה במהלך היום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצליחה לישון - תגובה
ד''ר גדעון רדושקביץ20/03/2014שלום רב אניה
מה שאת מתארת הוא נדודי שינה. יש מקום לפנות לייעוץ מקצועי במכון שינה לגבי בירור הסיבה והצעות לטיפול. כמו כן ממליץ לנוכח תלונותיך על תנועתיות רבה בשינה, לבקש לבצע בדיקת שינה מלאה במכון שינה.
בברכה
ד״ר גדעון רדושקביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייתכן ומדובר בחוסר במגנזיום
עמיתה23/03/2014אני סבלתי לתקופה ארוכה מנדודי שינה כתוצאה ממתח ומסטרס וככה"נ גם חוסר במגנזיום. מטפל שהלכתי אליו המליץ לי ליטול כמוסות מגנזיום ציטראט (אני נטלתי של סולגאר, יש עוד אופציות) וזה שיפר את המצב. בשורה התחתונה אינני רופא כמובן ואני גם ממליץ שתלכי לבדיקה במכון שינה, אבל חשוב להבין במצב קשה זה שיש טיפולים, תרופות ואופציות ולא צריך לסבול סתם. שינה איכותית יותר תורמת לחיים קלים יותר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)