איני מגיבה כלל לטיפול שלו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איני מגיבה כלל לטיפול שלו
    לין
    23/04/2014

שלום , אני בת 20 בשירות לאומי , מאובחנת בbpd.
    אני נוטלת באופן קבוע ציפרלקס 20 מג , טופטרים 100 מג ,ואמביאן לשינה שני כדורים ללילה .את כל הטיפול אני לוקחת לפני השינה .
    לפני כחצי שנה הייתי נוטלת בונדורמין והוא לא היה משפיע עליי בכלל ,היו לילות שהייתי מגיעה לשלושה כדורים של 0.5 מיליגרם , וכלום לא הייתי מצליחה לעצום עין ,ואז הפסיכיאטרית החליפה לי לאמביאן ,בהתחלה הוא נורא עזר והרדים אותי תוך עשרים דק , בחודש האחרון איני מגיבה כלל לטיפול שלו אפילו שאני נוטלת לפני השינה שני כדורים , ואפילו העליתי את המינון של הטופטרים מ100 מג ל200 כדי לנסות להשפיע , והתוצאה , אי הרדמות מוחלטת .מה שזה כן גורם לי זה פשוט סטלה .כמו אחרי עישון של סמים מריחואנה .
    התוצאה של כל זה שאני נשארת בלי כדורי שינה בכלל ושום רופא לא מוכן לתת לי מרשם לפני )עקב המינון הכפול שהעלתי על דעת עצמי והוא נגמר לי בפחות מחודש )וגם שום רוקח או בית מרחקת לא מוכנים לקחת את הסיכון שמשרד הבריאות יעלה על זה שהם מכרו לי בפחות מחודש .
    היום קניתי כדורים ללא מרשם (שינה)סליפ אייד של perrigo.
    השאלה שלי מה בעצם מכאן ?
    אם מינון כל כך גבוה של כדורי שינה לא יכול להצליח להרדים אותי אז מה כן ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איני מגיבה כלל לטיפול שלו

הוספת תגובה

• כדורי שינה - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    24/04/2014

שלום רב
    לנוכח הכישלון בטיפול תרופתי לנדודי שינה,אני מציע, לפנות לייעוץ במעבדת שינה ולעבור בירור שם. אני מניח שינסו בהמשך טיפול פסיכולוגי התנהגותי (cbt).
    בברכה
    ד״ר רדושקביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול פסיכולוגי

לין
    24/04/2014

אני בטיפול פסיכולוגי .ופסיכיאטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעבדת שינה שטויות

רונן
    25/04/2014

במעבדת שינה בודקים הפסקת נשימה או בעיות פיזיולוגיות פה מדובר במשהו נפשי ושום טיפול cbt לא יעזור . אני יכול להפנות אותך לאיש מקצוע שיעזור לך בוודאות!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איש מקצוע

לין
    26/04/2014

נראה לי שגם איש מקצוע לא יעזור כבר . מלא מטפלים ואנשי מקצוע עברתי וכלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיד יש פתרון

רונן
    27/04/2014

תשאירי דרך לתקשר איתך טלפון או פייסבוק הכל יהיה בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו