מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איני מגיבה כלל לטיפול שלולין23/04/2014
שלום , אני בת 20 בשירות לאומי , מאובחנת בbpd.
אני נוטלת באופן קבוע ציפרלקס 20 מג , טופטרים 100 מג ,ואמביאן לשינה שני כדורים ללילה .את כל הטיפול אני לוקחת לפני השינה .
לפני כחצי שנה הייתי נוטלת בונדורמין והוא לא היה משפיע עליי בכלל ,היו לילות שהייתי מגיעה לשלושה כדורים של 0.5 מיליגרם , וכלום לא הייתי מצליחה לעצום עין ,ואז הפסיכיאטרית החליפה לי לאמביאן ,בהתחלה הוא נורא עזר והרדים אותי תוך עשרים דק , בחודש האחרון איני מגיבה כלל לטיפול שלו אפילו שאני נוטלת לפני השינה שני כדורים , ואפילו העליתי את המינון של הטופטרים מ100 מג ל200 כדי לנסות להשפיע , והתוצאה , אי הרדמות מוחלטת .מה שזה כן גורם לי זה פשוט סטלה .כמו אחרי עישון של סמים מריחואנה .
התוצאה של כל זה שאני נשארת בלי כדורי שינה בכלל ושום רופא לא מוכן לתת לי מרשם לפני )עקב המינון הכפול שהעלתי על דעת עצמי והוא נגמר לי בפחות מחודש )וגם שום רוקח או בית מרחקת לא מוכנים לקחת את הסיכון שמשרד הבריאות יעלה על זה שהם מכרו לי בפחות מחודש .
היום קניתי כדורים ללא מרשם (שינה)סליפ אייד של perrigo.
השאלה שלי מה בעצם מכאן ?
אם מינון כל כך גבוה של כדורי שינה לא יכול להצליח להרדים אותי אז מה כן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי שינה - תגובה
ד''ר גדעון רדושקביץ24/04/2014שלום רב
לנוכח הכישלון בטיפול תרופתי לנדודי שינה,אני מציע, לפנות לייעוץ במעבדת שינה ולעבור בירור שם. אני מניח שינסו בהמשך טיפול פסיכולוגי התנהגותי (cbt).
בברכה
ד״ר רדושקביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול פסיכולוגי
לין24/04/2014אני בטיפול פסיכולוגי .ופסיכיאטרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבדת שינה שטויות
רונן25/04/2014במעבדת שינה בודקים הפסקת נשימה או בעיות פיזיולוגיות פה מדובר במשהו נפשי ושום טיפול cbt לא יעזור . אני יכול להפנות אותך לאיש מקצוע שיעזור לך בוודאות!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיש מקצוע
לין26/04/2014נראה לי שגם איש מקצוע לא יעזור כבר . מלא מטפלים ואנשי מקצוע עברתי וכלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיד יש פתרון
רונן27/04/2014תשאירי דרך לתקשר איתך טלפון או פייסבוק הכל יהיה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)