לחץ מבעיה והפרעות שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ מבעיה והפרעות שינה
    יואב
    26/04/2014

ערב טוב, אציין ראשית שאני בן 26 בריא בדרך כלל ולא נוטל תרופות. לפני כמה ימים החלה אצלי בעיה בריאותית שקשורה בפה, אני די היפוכונדר מטבעי ובאותו הלילה לא יכולתי לישון, וכן עד היום לא יצא לי לישון בלילה אלא רק כמה שעות ביום שישי. כמובן שהפרעות שינה אלו קשורות בלחץ מפני הבעיה שהתגלתה בפה,זה קרה לי בעבר שבתקופה מסוימת שהייתי תחת לחץ כזה או אחר בה היו לי קשיי שינה, רק שהפעם מדובר במקרה קצת יותר קיצוני.
    השאלה שלי היא האם לחכות שהמצב יחלוף, ולשתות פה ושם כוס יין אדום בתקווה שזה יעזור או ליטול כדורי שינה ( משהו שאני ממש חושש ממנו ) או שאולי עלי לקבל טיפול אחר? גם אל מי עלי לפנות, רופא משפחה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ מבעיה והפרעות שינה

הוספת תגובה

• אתה מציין שיש קשר בין מה שיש לך

בני
    08/05/2014

לבין לחץ... אני יכול להמליץ לך על מה שעזר לי.. אבל כל מקרה לגופו... תנסה להתייעץ עם נטורפת (לדעתי עדיף כל הדברים הטבעיים מהכימיקליים)... אני הייתי תקופה ארוכה בלחץ נפשי שכבר התחיל להשפיע עליי בכל ההתנהלות היומיומית.. התחלתי לקחת מוצר בשם לקטיום שהוא מאזן את התגובות הרגשיות וממתן את מצבי הלחץ והחרדה.. לי אישית חל שיפור במצבי הנפשי אז אולי שווה להתעניין ולבדוק...
    תרגיש טוב....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעות שינה - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    13/05/2014

שלום רב
    ממליץ לך לפנות לרופא אף אוזן גרון לאבחון וטיפול הבעייה בחלל הפה.
    ד״ר רדושקביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו