מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מנת יתר - עזרההילי20/05/2014
שלום אני מטופלת ב3 מג קסנקס ביום ושלושה פנרגן ללילה. סובלת כבר שנים מחוסר שינה. בעיות הירדמות וחרדה. כל זה בעקבות טראומה שעברתי. פיתחתי תלות קשה (גם לבונדורמין), הזנחתי את עצמי, אבל אני מתחילה גמילה בקרוב עם פסיכיאטר ובליווי. אציין כי אני בחורה צעירה בת 27, בריאה בד"כ, חזרתי לתפקוד מצויין. עובדת בעבודה משמעותית ומספקת, יוצרת קשרים, משמרת קשרים חברתיים מגיל צעיר ואנשים מיטיבים, לומדת עצמאית לחלוטין ועוד. אבל לא ישנה. חרדה בלילות ומוצפת.
הכי חשוב..מכל ההקדמה, הוא שאני חרדה כרגע..!למרות שהגוף שלי רגיל כבר שנים למינונים רציניים - drug abuse,
אני מאוד פוחדת ממנת יתר..איך מזהים? מה התסמינים..? מה הסכנה? היום היה לי יום קשה. לקחתי 4 מג קסנקס, 2 מיליגרם בונדורמין ו3 פנרגן.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנת יתר - עזרה - תגובה
ד''ר גדעון רדושקביץ21/05/2014שלום רב
השאלות שאת שואלת צריכות להיות מופנות לתחום הפסיכיאטריה . הן אמנם קשורות לשינה אך באופן עקיף.
ממליץ לדבר עם הפסיכיאטר המטפל
בהצלחה
ד״ר רדושקביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)