מנת יתר - עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנת יתר - עזרה
    הילי
    20/05/2014

שלום אני מטופלת ב3 מג קסנקס ביום ושלושה פנרגן ללילה. סובלת כבר שנים מחוסר שינה. בעיות הירדמות וחרדה. כל זה בעקבות טראומה שעברתי. פיתחתי תלות קשה (גם לבונדורמין), הזנחתי את עצמי, אבל אני מתחילה גמילה בקרוב עם פסיכיאטר ובליווי. אציין כי אני בחורה צעירה בת 27, בריאה בד"כ, חזרתי לתפקוד מצויין. עובדת בעבודה משמעותית ומספקת, יוצרת קשרים, משמרת קשרים חברתיים מגיל צעיר ואנשים מיטיבים, לומדת עצמאית לחלוטין ועוד. אבל לא ישנה. חרדה בלילות ומוצפת.
    הכי חשוב..מכל ההקדמה, הוא שאני חרדה כרגע..!למרות שהגוף שלי רגיל כבר שנים למינונים רציניים - drug abuse,
    אני מאוד פוחדת ממנת יתר..איך מזהים? מה התסמינים..? מה הסכנה? היום היה לי יום קשה. לקחתי 4 מג קסנקס, 2 מיליגרם בונדורמין ו3 פנרגן.
    תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנת יתר - עזרה

הוספת תגובה

• מנת יתר - עזרה - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    21/05/2014

שלום רב
    השאלות שאת שואלת צריכות להיות מופנות לתחום הפסיכיאטריה . הן אמנם קשורות לשינה אך באופן עקיף.
    ממליץ לדבר עם הפסיכיאטר המטפל
    בהצלחה
    ד״ר רדושקביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו