השפעת סירקדין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השפעת סירקדין
    אבי
    27/05/2014

שלום

כמה זמן נדרש לקחת סירקדין בכדי לשנות את שעות השינה כאשר רוצים להקדים את שעות השינה המאוחרות?
    אני לוקח מזה שבוע, זה עוזר קצת, אבל לא ממש מרדים, כמו כן אני מוצא את עצמי מתעורר כמה פעמים במשך הלילה לשירותים.
    והאם יכול להיות ש 2 מ"ג לא מספיק לי?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השפעת סירקדין

הוספת תגובה

• השפעת סירקדין - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    29/05/2014

שלום רב
    צירקדין הינו מלטונין בעל שחרור מושהה ונועד לטפל בחולים עם יקיצת בוקר מוקדמת כפי שקורה בגיל במבוגר (זו הסיבה שבישראל הוא בהתוויה לחולים מגיל 55 ומעלה). כדי להקדים שעת שינה במצב של שעון שינה דחוי (dsps), כמו במקרה שאתה מתאר, יש צורך במלטונין רגיל שהשפעתו מידית.
    בהצלחה
    ד״ר רדושקביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינה לא רגועה

רותי
    11/06/2014

בת 58 בריאה בדרך כלל. מזה כמה שנים אני לא ישנה טוב וקמה מאוד עייפה. התחלתי לקחת סירקדין. ברצוני לדעת מתי ארגיש את השפעתו ומה ההבדל בין סירקדין למלטונין? מה עדיף כי בקופת חולים לא נותנים מלטונין. מחכה לתשובה. ודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינה לא רגועה - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    11/06/2014

שלום רב
    מלטונין וצירקדין (שהינו מלטונין בשחרור מושהה) הינן תרופות שמטרתן טיפול בהפרעות שינה הקשורות בשעון הביולוגי. כשאת אומרת שאת לא ישנה טוב וקמה עייפה עדיין לא ברור מה זה ״לא טוב״. ממליץ לכן לפנות לייעוץ מסודר לרופא המתמחה בשינה כדי שיתאים הטיפול לבעיה הספציפית.
    בברכה
    ד״ר רדושקביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השפעת סירקדין - תגובה

ד''ר ירון חביב
    31/07/2014

אוסיף שיש לקחת סירדין במשך זמן רב, כחודשיים לפני החלטה לגבי יעילות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא נכון

שי
    31/08/2014

בכל מחקר מדובר על כ-3 שבועות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו