הפרעות שינה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות שינה.
    נעמה
    11/04/2008

שלום

אני סטודנטיתבת 23 והיתה לי תקופה די לחוצה בזמן האחרון.. באמצע השבוע הייתי זוכה לארבע שעות שנה בממוצע כל לילה. במהלך היום הייתי סההרורית ,וסבלתי מכאבי בטן (זה כנראה מחמיר את בעיות העיכול..) אך הייתי קמה בזמן שהייתי צריכה לקום.כאשר ירד חלק מהלחץ, החלטתי לפנק את עצמי וללכת לישון בעשר (ולקום בשש) התקשתי להרדם למרות שהייתי ממש עייפה. כיוונתי שעון מעורר לשש, אך קמתי בשמונה וגיליתי שדחפתי אותו מתחת לשמיכות והוא המשיך לצלצל אך לא קמתי..למה דווקא כשאני משלימה את שעות השינה אני לא מצליחה לקום.? ולמה תמיד אחרי שמשלימים שעות מרגישים יותר עייפים?
    אני מכירה אנשים שרגילים לשעות שינה כאלה ואפילו פחות וזה לא נראה שזה מפריע להם בהתנהלות החיים שלהם, מדוע קיים השוני הזה?

אבא שלי סובל מהפרעות בשינה בשנים האחרונות, האם זה תורשתי?

בנוסף,השותפה שלי אומרת שאני מדברת מתוך שינה ומתהפכת הרבה ונראה שהשינה שלי ממש לא שקטה..

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות שינה.

הוספת תגובה

• תשובות

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    14/04/2008

הטיפ לשינה טובה וערנות אופטימלית הוא ללכת לישון ולקום באותן שעות ולישון מספיק שעות (עבור מרבית הבוגרים - 7 שעות). עבורך 4 שעות שינה אינן מספיקות ככל הנראה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התשובה הקודמת נשלחה טרם זמנה....

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    14/04/2008

המשך:
    בנושא השינה אין "חסכון והלוואה".

אבא שלי סובל מהפרעות בשינה בשנים האחרונות, האם זה תורשתי? - אילו הפרעות שינה? יש הפרעות שינה משפחתיות ויש שאינן משפחתיות.

דיבור מתוך שינה מביך לעיתים אך אינו מהווה הפאעת שינה. שינה לא שקטה עשוייה להיות עקב צריכת קפאין גבוהה, תרופות מסויימות, חוסר נוחות פיזית, או הפרעת שינה ראשונית.

בברכה,

ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו