נדודי שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נדודי שינה
    שרה
    11/06/2014

נבדקתי במכון לחקר השינה,והתוצאות היו,הגעתי לשם בגלל נחירות ועיפויות,הרופא אמר הזזת רגלים שמעירות אותי המון פעמים בלילה,וזה חרדה והמליץ על כדור לפני השינה קלונקס. 0.5-2 מג ,הבעיה שקראתי על הכדור וזה מפחיד אותי,מה יש במקום,מה אתה אומר?
    אני בת 56 משקל 66 גובה 168,נשואה.בריאה בדרך כלל,אבל לוקחת אלקטרוקסין 100 מג כל השבוע,וכדור פרבליפ לקולסטרול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נדודי שינה

הוספת תגובה

תמונה

• יקיצה בלילה

רותי
    15/06/2014

בת 58 סבולת מעודף משקל. התחלתי לקחת סירקדין כי מלטונין לא מאשרים בקופה. אני לא מרגישה שום שינוי ביקיצות באמצע הלילה בסביביות השעה אחת בלילה. לצערי אני קמה וניגשת למקרר ומכניסה משהו לפה וזה פוגע בדיאטה שלי. ברצוני לדעת תוך כמה זמן יש השפעה של הכדור והאם להתעקש על מלטונין ולא סירקדין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• יקיצה בלילה - תגובה

ד''ר ירון חביב
    16/06/2014

היי
    יש להשתמש בסירקדין - מלטונין
    לפחות חודשיים לפני מסקנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• לא נענתי

שרה
    15/06/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• נדודי שינה - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    16/06/2014

שלום רב
    תנועות רגליים מחזוריות בשינה הינה בעייה רפואית מוכרת ולא קשורה לחרדה. הטיפול בקלונקס (אכן במקור תרופה המשמשת בין היתר גם לטיפול בחרדה) עשוי להקל על התופעה ואני ממליץ בחום לנסות אותה ולא לחשוש. תרופות אחרות המשמשות לטיפול בהפרעה זו הינן בעלות תופעות לואי מורכבות יותר. בנוסף ממליץ לבקש מרופא המשפחה שיברר אצלך את מצב רזרבות הברזל בדם. תיקון של הנ״ל עשוי לחסוך הצורך בטיפול תרופתי
    מצטער על העיכוב בתשובה .
    בהצלחה
    ד״ר גדעון רדושקביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תגובה

שרה
    17/06/2014

אכן אבקש בדיקות דם לבדיקת הברזל אצלי,בינתיים המליץ לי רופא מרפואה משלימה לקחת ויטמין בי קומפלס 50 מג,ומגנזיון ציטראס 200 מג לשלושה חודשים ,מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו