מידע רפואי
פורומים
- בעיות מפרקים, החלפת מפרק, בעיות ברכיים
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- פסיכותרפיה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- שימור פוריות
- רפואת ספורט
- סרטן העור, מלנומה, נקודות חן
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- גניקולוגיה - רפואת נשים
- גמילה מעישון, גמילה מאכילה רגשית
- יתר לחץ דם, לחץ דם גבוה
- קרטוקונוס, עדשות מגע
- הפרעות שינה ועייפות
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
- נדודי שינהשרה11/06/2014
נבדקתי במכון לחקר השינה,והתוצאות היו,הגעתי לשם בגלל נחירות ועיפויות,הרופא אמר הזזת רגלים שמעירות אותי המון פעמים בלילה,וזה חרדה והמליץ על כדור לפני השינה קלונקס. 0.5-2 מג ,הבעיה שקראתי על הכדור וזה מפחיד אותי,מה יש במקום,מה אתה אומר?
אני בת 56 משקל 66 גובה 168,נשואה.בריאה בדרך כלל,אבל לוקחת אלקטרוקסין 100 מג כל השבוע,וכדור פרבליפ לקולסטרול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקיצה בלילה
רותי15/06/2014בת 58 סבולת מעודף משקל. התחלתי לקחת סירקדין כי מלטונין לא מאשרים בקופה. אני לא מרגישה שום שינוי ביקיצות באמצע הלילה בסביביות השעה אחת בלילה. לצערי אני קמה וניגשת למקרר ומכניסה משהו לפה וזה פוגע בדיאטה שלי. ברצוני לדעת תוך כמה זמן יש השפעה של הכדור והאם להתעקש על מלטונין ולא סירקדין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקיצה בלילה - תגובה
ד''ר ירון חביב16/06/2014היי
יש להשתמש בסירקדין - מלטונין
לפחות חודשיים לפני מסקנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נענתי
שרה15/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדודי שינה - תגובה
ד''ר גדעון רדושקביץ16/06/2014שלום רב
תנועות רגליים מחזוריות בשינה הינה בעייה רפואית מוכרת ולא קשורה לחרדה. הטיפול בקלונקס (אכן במקור תרופה המשמשת בין היתר גם לטיפול בחרדה) עשוי להקל על התופעה ואני ממליץ בחום לנסות אותה ולא לחשוש. תרופות אחרות המשמשות לטיפול בהפרעה זו הינן בעלות תופעות לואי מורכבות יותר. בנוסף ממליץ לבקש מרופא המשפחה שיברר אצלך את מצב רזרבות הברזל בדם. תיקון של הנ״ל עשוי לחסוך הצורך בטיפול תרופתי
מצטער על העיכוב בתשובה .
בהצלחה
ד״ר גדעון רדושקביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שרה17/06/2014אכן אבקש בדיקות דם לבדיקת הברזל אצלי,בינתיים המליץ לי רופא מרפואה משלימה לקחת ויטמין בי קומפלס 50 מג,ומגנזיון ציטראס 200 מג לשלושה חודשים ,מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?