לילה של שעתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לילה של שעתיים
    דורית
    23/06/2014

בת 65 בריאה. לאחרונה הפסקתי הורמונים ורסיטל שלקחתי שנים. ההפסקה מסיבות בירורים רחבים בבעיות גסטרו שדרשו לבודד את הגוף מהשפעות כדורים אלה.
    השינה שלי התקצרה באופן טראגי מ 8 שעות טובות לשעתיים. אני נירדמת רק עם סטילנוקס בהצלחה רבה מזה שנים. אבל עכשיו זה עוזר לי להירדם אבל מתפוגג אחרי שעתיים. אני מתעוררת וסוחבת יום מלא כאילו רגיל. אפילו לא מפהקת. לא מרגישה כל עייפות . רק חלשה מאד. נראית גמורה.
    מה דעתך? ניתן להגדיל כמות הסטילנוקס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לילה של שעתיים

הוספת תגובה

• לילה של שעתיים - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    30/06/2014

שלום רב
    אם תרצי לישון יותר ממליץ להחליף הסטילנוקס בתרופת שינה בעלת טווח ארוך יותר כמו אמביאן cr. ממליץ לפנות לרופא המשפחה לנושא זה
    בברכה
    ד״ר רדושקביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילה של שעתיים - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    30/06/2014

שלום רב
    אם תרצי לישון יותר ממליץ להחליף הסטילנוקס בתרופת שינה בעלת טווח ארוך יותר כמו אמביאן cr. ממליץ לפנות לרופא המשפחה לנושא זה
    בברכה
    ד״ר רדושקביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו