אכילה מתוך שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה מתוך שינה
    מורן
    28/06/2014

בס"ד

טוב אז ככה אני בחורה בת 29 בחורה בריאה בדרך כלל.מגיל 17 אני אוכלת מתוך שינה מתעוררת כמה פעמים בלילה וצורכת בין 1000-2000קלוריות בעיקר ממתוקים ופחמימות.זה פשוט מכניס אותי לדיכאון אני קמה הבוקר עם ייסורי מצפון בגלל האכילה ומענישה את עצמי לא לאכול עד הערב.ניסיתי לשנות תזונה במהלך היום לא מצליחה להוריד במשקל. ניסיתי לא להכניס הביתה סוגי מזון מסוגים שונים אבל ירדתי באמצע הלילה לקיוסק כדי לקנות במבה ושוקולד.יש למישהו מושג מה זה למה זה קורה וטיך מאבחנים מטפלים בדבר הלא נעים הזה???גם השינה שלי נדפקת מזה וגם המשקל שלי עולה ועולה ושעשיתי בדיקת דם.הבדיקת סוכר האומנם תקינה אבל די גבולית 101 סוכר בדם.אני סובלת מזה פליז עזרה מישהןןן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילה מתוך שינה

הוספת תגובה

• לא קיבלתי מענה

מיטל ביטון
    02/11/2014

בס"ד

שלום לא קיבלתי מענה לשאלה זאת אפשר בבקשה לנסות לתת לי עצה..
    תודה יום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכילה מתוך שינה - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    14/11/2014

שלום רב
    נראה שאת סובלת מהפרעת שינה שנקראת Night eating disorder.
    זהו סוג של נדודי שינה. הטיפול שעשוי להיות יעיל הוא טיפול פסיכולוגי התנהגותי מלווה במניפולציות סביבתיות כדי להקשות הגישה לאוכל. כל זאת בנפרד לטיפול הדיאטטי.
    יש לציין שיש מספר מחקרים שטיפלו בעזרת תרופות המיועדות לבעיות אחרות כמו לאפילפסיה, תנועות רגליים מחזוריות ואפילו טיפול עם CPAP להפרעות נשימה בשינה. כולם מחקרים עם לא הרבה חולים. בקיצור יש מספר דרכים. ממליץ לפנות לרופא שינה במכון שינה לצורך ייעוץ ו״תפירת״ טיפול מתאים.
    בברכה
    והתנצלות על העיכוב בתשובה
    ד״ר רדושקביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו