מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אכילה מתוך שינהמורן28/06/2014
בס"ד
טוב אז ככה אני בחורה בת 29 בחורה בריאה בדרך כלל.מגיל 17 אני אוכלת מתוך שינה מתעוררת כמה פעמים בלילה וצורכת בין 1000-2000קלוריות בעיקר ממתוקים ופחמימות.זה פשוט מכניס אותי לדיכאון אני קמה הבוקר עם ייסורי מצפון בגלל האכילה ומענישה את עצמי לא לאכול עד הערב.ניסיתי לשנות תזונה במהלך היום לא מצליחה להוריד במשקל. ניסיתי לא להכניס הביתה סוגי מזון מסוגים שונים אבל ירדתי באמצע הלילה לקיוסק כדי לקנות במבה ושוקולד.יש למישהו מושג מה זה למה זה קורה וטיך מאבחנים מטפלים בדבר הלא נעים הזה???גם השינה שלי נדפקת מזה וגם המשקל שלי עולה ועולה ושעשיתי בדיקת דם.הבדיקת סוכר האומנם תקינה אבל די גבולית 101 סוכר בדם.אני סובלת מזה פליז עזרה מישהןןן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיבלתי מענה
מיטל ביטון02/11/2014בס"ד
שלום לא קיבלתי מענה לשאלה זאת אפשר בבקשה לנסות לתת לי עצה..
תודה יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכילה מתוך שינה - תגובה
ד''ר גדעון רדושקביץ14/11/2014שלום רב
נראה שאת סובלת מהפרעת שינה שנקראת Night eating disorder.
זהו סוג של נדודי שינה. הטיפול שעשוי להיות יעיל הוא טיפול פסיכולוגי התנהגותי מלווה במניפולציות סביבתיות כדי להקשות הגישה לאוכל. כל זאת בנפרד לטיפול הדיאטטי.
יש לציין שיש מספר מחקרים שטיפלו בעזרת תרופות המיועדות לבעיות אחרות כמו לאפילפסיה, תנועות רגליים מחזוריות ואפילו טיפול עם CPAP להפרעות נשימה בשינה. כולם מחקרים עם לא הרבה חולים. בקיצור יש מספר דרכים. ממליץ לפנות לרופא שינה במכון שינה לצורך ייעוץ ו״תפירת״ טיפול מתאים.
בברכה
והתנצלות על העיכוב בתשובה
ד״ר רדושקביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)