מידע רפואי
פורומים
- יחסים, זוגיות ונישואין
- שומנים בדם, מחלות לב
- נכויות, אחוזי נכות
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בחירת שם לתינוק, שמות לתינוקות, נומרולוגיה
- המופיליה
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול
- אלצהיימר, דמנציה - טיפול לא תרופתי
- אלימות במשפחה
- ויטמינים תוספי מזון
- טיפול תרופתי להרזיה וניתוחים בריאטריים
- מחלות ריאה אסטמה
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- טיפול בכאב ואלרגיות- דיקור נוירו סנסורי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
- מכות חשמל בזמן הירדמותיבגני28/06/2014
שלום,
בחודשים האחרונים אני חווה כמעט מדי לילה (וגם בזמן שנת צהריים) תופעה שכאשר אני מתחיל להרדם (התודעה מתחילה להעלם) או אפילו כשלא, אני מקבל או מן זרמים חלשים מהראש עד הרגליים או ממש מכת חשמל חזק מאוד שאני קופץ ממנה בצעקה. יש תחושה של מכת חשמל שמגיעה או מהראש או מהחזה ועד הידיים, הרגליים, בית החזה והסנטר/ הגרון.
יש מן תחושה קלה של נימול או חוסר תנועה, אבל יכול להיות שהיא אשליה כי שניה אחרי הכל נעלם.
אני בן 29, עשיתי בדיקת אקו, הולטר, EMG, EEG, אולטרא סאונד וסיטי ראש ללא חומר ניגוד והכל נמצא תקין לחלוטין. בהולטר יש קצת הפרעות קצב קלות (לא כרוניות). בצילום עמוד השדרה יש ישור יתר של עמוד השדרה הצווארי.
זה קורה בכל התנוחות אבל הכי חזק על הגב, או כאשר כפות הידיים נוגעות זו בזו.
לעתים רחוקות זה קורה בערות, אבל כמעט תמיד ממש בזמן הירדמות.
אם אני מנסה להרדם שוב, זה שוב קורה פעם או פעמיים אבל בסוף אני נרדם.
יצויין שזה לא מרגיש כמו נפילה של לפני שינה, או קפיצה של שריר, אלא ממש משהו מחשמל אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכות חשמל בזמן הירדמות - תגובה
ד''ר גדעון רדושקביץ30/06/2014שלום רב
ממליץ לפנות למכון שינה לבירור בנושא זה
בברכה
ד״ר רדושקביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?