מבקשת עצה למי לפנות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת עצה למי לפנות?
    שלג
    10/08/2014

לרופאים שלום רב,

כמו שכתבתי כבר בהודעות קודמות, אובחנתי כסובלת מדום נשימה בשינה בדרגת חומרה קשה, וכרגע מנסה להשתמש במכשיר ה- CPAP, שמקווה שאצליח להתרגל אליו, וכך הבעיה בלילה תופחת .

אבל... אני רוצה לציין שאת החסימות האלה אני מרגישה גם במהלך היום, כשאני מדברת עם מישהו ופתאום הכל נדבק לי - הגרון הלוע, הלשון, השפתיים ואני לא מצליחה לדבר כך פתאום באמצע השיחה (במיוחד מהרגע בו השפתיים כבר לא מאפשרות לי לדבר, כי הן לא נמתחות יותר עקב היובש.

אמנם כבר הרבה מאוד שנים שאני סובלת מצמא מתמיד וצמודה כל הזמן לבקבוקי מים, אבל הבעיה אצלי החריפה מאוד גם ביום וגם בלילה והגיעה לרמה הזאת, בעיקר מלפני כשנתיים, אז אובחנה אצלי מחלה כרונית של שלפוחית השתן ואני מקבלת תרופות שחלקן מייבשות.

אני מעוניינת לדעת איזה רופא מקצועי יכול לעזור לי בפתרון בעיה זאת, שאינה קשורה רק לשינה?

בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת עצה למי לפנות?

הוספת תגובה

• מבקשת עצה למי לפנות? - תגובה

ד''ר גדעון רדושקביץ
    13/08/2014

אני ממליץ לך לפנות לייעוץ לרופא ראומטולוג
    ד״ר רדושקביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו