מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש בכדורי שינהמודאג16/04/2008
על לפני כחודש החלו לי נידודי שינה על בסיס כמעט קבוע עקב רגישות גבוהה לרעש (לשכנים שלי יש נטייה ללכת לישון הרבה אחרי וכל רעש מהם מטריד אותי). לאחרונה השקט פחת ואני מצליח לייצב את השינה שלי. אתמול, לעומת זאת, עקב זה שכנראה אכלתי מאוחר ושתיתי תה לא יכולי להירדם עם 5 בבוקר (מ 24:00 בלילה) וזאת לאחר לילה של שינה כמעט מושלמת. האופן הקיצוני של התופעה מטרידה אותי מאוד זאת משום שכבר שבוע שאני מצליח לישון יותר טוב. בהנחה שמקרים כאלה עלולים לחזור, מקרים של נידודי שינה חמורים אחת לשבוע, האם ניתן לקחת כדורי שינה (ורק אחרי שלמשך שעה - שעתיים אני לא מצליח להירדם) לתקופה ארוכה (חצי שנה) ללא חשש (התמכרות/תופעות שלא הפחתו עם הזמן)?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בכדורי שינה
ד''ר מיכל לוסטיג16/04/2008אחד החששות מפני נדודי שינה היא הופעת החשש מהשינה-שמה גם הלילה "לא תבוא השינה" איך יראה הלילה הבא וכו. כדאי להכרית חשש זה בעודו באיבו. ולכן במידה ואחת או פעמיים בחודש קורה ארוע המדיר שינה מעינך ,ניתן להשתמש בכדור שינה.
במידה ונדודי השינה הם תדירים יומיים (כלומר ליליים) כדאי אז לטפל בגורם-אם הוא חרדה, חשיבת יתר או שינה קלה.
חג שמח
ד"ר מיכל לוסטיג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)